denden Katılım 5 Ağu 2006 Mesajlar 175 22 Eki 2006 Konu Yazar #1 kanyonda çektim : test aşaması -abi 5 milyon? -ne parası bu? -test ediyoruz abi.. -s..tr lan? -peki abi -efendim test başarısız !! bu abimiz de 2 saat once besiktasta biz kahvaltı ederken balık tutuyordu. yagmur yaginca boyle bir cozum buldu.
kanyonda çektim : test aşaması -abi 5 milyon? -ne parası bu? -test ediyoruz abi.. -s..tr lan? -peki abi -efendim test başarısız !! bu abimiz de 2 saat once besiktasta biz kahvaltı ederken balık tutuyordu. yagmur yaginca boyle bir cozum buldu.
R raflar Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 30 Haz 2006 Mesajlar 169 22 Eki 2006 #2 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. bende de çok var bunlardan ara ara yayınlicam.
denden Katılım 5 Ağu 2006 Mesajlar 175 23 Eki 2006 Konu Yazar #4 akalteke' Alıntı: Bu adam kesim motora binerken şnorkel takar Genişletmek için tıkla ... hehe harika yorum bizde bugun artçımın kaskı yoktu darthvader (Starwars) kaskı taktık öyle gezdik
akalteke' Alıntı: Bu adam kesim motora binerken şnorkel takar Genişletmek için tıkla ... hehe harika yorum bizde bugun artçımın kaskı yoktu darthvader (Starwars) kaskı taktık öyle gezdik