[Yozgat - MT]

Tşk ederim ramazan kardeşim siz nasılsınız? Bende yavaş yavaş hazırlıklara başlıyorum EFSANE ile bir Antalya yapmayı düşünüyorum :)

sen ne azimli bir adammışsın abi ya . takdir ettim. taş olsa takip edip bişeyler yazar.

Bu sayfayı bir tek sen taşıyorsun :)

Hazır yeri gelmişken sorayım 2 hafta sonra önce Ankara oradan da Yozgat yapacağım, Çandır a gitmek için Yozgat üzerinden olan yolu mu, Kayseri>>Felahiye üzerinden olan yolu mu tavsiye edersin? SES te çalışıyorum demiştin, SES turizm hep Yozgat üzerinden gidiyor ve yollar çok kötü, Kayseri üzerinden hiç denemedim, yolumu uzatır ama Kayseri Ankara yolu güzel bir yol :)

Bu sayfayı bir tek sen taşıyorsun :)

Hazır yeri gelmişken sorayım 2 hafta sonra önce Ankara oradan da Yozgat yapacağım, Çandır a gitmek için Yozgat üzerinden olan yolu mu, Kayseri>>Felahiye üzerinden olan yolu mu tavsiye edersin? SES te çalışıyorum demiştin, SES turizm hep Yozgat üzerinden gidiyor ve yollar çok kötü, Kayseri üzerinden hiç denemedim, yolumu uzatır ama Kayseri Ankara yolu güzel bir yol :)

kayseri üzerinden gidersen yollar daha güzel ama yol baya uzuyor.... bana kalırsa eger motosiklet ile gideceksen en güzel yol yine yozgat üzerinden geçen yol... zaten yollar en son 2 hafta önce gittiğimde baya güzeldi.... yozgat merkez e girmeden sağdan atatürk yolu nu da kullana bilirsin ama sonlara doğru yolu karıştıara bilirsin... atatürk yolu da türkiyede bulunan bana göre en güzel yoldur.... ama kayseri yolunu yolun uzaması bakımından tavsiye etmiyorum.... yozgat merkez yolu en güzel yoldur çandır için bence....

Çok sağolasın, motorla gidiyorum evet, oradan da güneye inip tekrar İstanbula çıkacağım :) Eğer yollar düzgünse Yozgat üzeri gerçekten kısa, bakalım hayırlısı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar