Yorumunu siz yapın...

Ben ilk defa bir bayanla tartıştım zaten.Mesele bayan erkek olayı değil dediğin gibi.Bana saygısızlık yapan erkek şoförlerin sayısını, ben dahi unuttum.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kadınlar ister kızsın ister alınsın "bayan şoföööörrrrrr" :p

hem sana geçeceğin kadar yer de bırakmış lutfetmiş

bu insanlikla, egitimle ilgili.. ben de kızdim kadına. ama gercekten dishy de hakli. trafikte bizim basimiza gelenleri anlatsak tiksinirsiniz soyunuzdan..

bn motoru alali daha 1 hafta olmustu, bir dortyolda kendi seridimdeyim, sagi solu kontrol ediyorum. sagdan bir pikap cikti, benim yoluma girecek ama, benim sridime gecip ustume kırdı. carpti carpacak, yanimda durdu, "geldigimi goruyosun, neden cekilmiosun?" dedi. yaninda kiz cocugunun oldugunu gormemistim. gorseydim kufur falan da etmezdim..
ben ne dedim,
"ben neden cekiliyorum, ben kendi seridimdeyiim"
oda pişkin pişkin tekrarladi, "e, geldigimi goruyosun, neden cekilmiyosun?"
ben de actim agzimi yumdum gozumu:"lan, hayvan, ben kendi seridimdeyim gormuyo musun? gerizekali, AL SAĞA" bi de al saga derken kafamla gosteriyorum. dayi dayi konustum adamla.
"peh" dedi el hareketiyle. sonra surmeye devam etti. yari ustume yari sağa.. motoru bosa alip geri geri gitmek zorunda kaldim.

YORUM SIZIN...

Son düzenleme:
Özer024;702349' Alıntı:
Ağzına sağlık arkadaşım :cat:

ne yapmak lazim arkadasim boyle durumlarda? ben haksizliga ugrayinca deliriyorum. sogukkanli olamiyorum. adamin kaybedecek biseyi de yoktu. bi guzel carpip kacabilirdi de. zarara ugramazdi yani. ben gene de sert-kaba konustum adamla sesimi yukselterek.. bazen inip dovmek de gerekebilir:D yanima neler alim?:D:D

bayan sofor kadar basiniza tas dussun! erkek soforler de sapık ve dusuncesiz..

ne yapmak lazim arkadasim boyle durumlarda? ben haksizliga ugrayinca deliriyorum. sogukkanli olamiyorum. adamin kaybedecek biseyi de yoktu. bi guzel carpip kacabilirdi de. zarara ugramazdi yani. ben gene de sert-kaba konustum adamla sesimi yukselterek.. bazen inip dovmek de gerekebilir:D yanima neler alim?:D:D

:queen::queen::queen:bi marangoza git gzl bi sopa yaptır.şöle ele gelen cinsten:p üzerinede yazz ARAYAN BELASINIDA BULUR MEVLASINIDA:mrgreen:
:queen::queen:

arabayı gördümmü yavaşlayın abi ben öyle yapıyorum ne yapacakları hiç belli olmuyor.

Son düzenleme:

Bende çok sinirleniyorum bu tür durumlarda ama, daha öncede dediğim gibi bu işlerin ne dövmekle, nede sövmekle sonu gelmez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bayan sofor kadar basiniza tas dussun! erkek soforler de sapık ve dusuncesiz..

erkek şoförler sapık ve düşüncesiz demişsin de. güzel kardeşim onları sapık yapan yine hemcinsleriniz. gazeteler televizyonlar et tacirleri ile dolu.
kadınların televizyonlarda neler yaptıklarını herkes görüyor. Siz kalkıp buna dur demiyorsanız buna da prim veriyorsunuz demektir.
hemcinslerinizin kendilerini bilinçli ve istekli olarak düşürdüğü halleri gördüğünde insan, insan olduğundna utanıyor genelde. Kadınlar kendilerini cinsel bir obje olarak sunduklarından karşı tarafta ister istemez sapıklaşıyor.

birşey söylerken dönüp sizi vuracağını düşünerek söylemek lazım..

trafikte bizim basimiza gelenleri anlatsak tiksinirsiniz soyunuzdan..

bu ne saçma anlamsız abese iştigal eden hakaret boyutlarını ve maksadını aşan bi laf yaa...insanlarla ilgili genelle yapmak ne haddinize hanfendi...bu tarz krolarla kazma adamlarla soy karıştırılırmı kardeşim...hayatı boyunca böyle bir boyutun yakınından bile geçmemiş insanlar aileler sülaleler var...bu soy kelimesi onlara resmen hakarettir...uslubunüzü değiştirip edebinizi takınmanızı ve birşey yazmadan önce 10 kere düşünmenmeye davet ediyorum sizi...

bugun aynı olaya benzer bı durumla karsılastım bende kadın gozume baka baka gaz vermesın mı o duyor ben dırek gıdıyorum bı an artık sol ayagım kırıldı dedım ama frenlerım tuttu kayarakda olsa ensonunda kadın gordumu genelde hemen motoru stop edıp kenarı cekmek lazım aslında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar