yok yok.. en yeni benim..

herkese merhaba..
ben daha 1 senedir motora biniyorum (ama bayaa iyi biniyorum :) )
bir chopper'im var (şu ara satıyorum) ve yeni sezonda resimdeki (abimin) motorla yollarda olacağım..

hoşbulduk.. çok severek bindim chopper'ıma ama enduro almak için biniyorum.. bu sene enduroyla (transalp ve F650GS ile) yaklaşık 700-800km yol yaptım... ben önümüzdeki sezon artık uzun yol yapmak istiyorum ve sanırım enduro bunun için daha uygun olacak.. benim motorum virago535 ve alacağım motor F650GS (ya de belki CS scarver).. F650 şeh,r dışı yollarda daha verimli geldi bana.. yol tutuş ve sürüş kolaylığı açısından..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
freedom34, hosgeldin buluşmalara bekleriz :thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin..umarım enduro bu konuda doğru seçim olur!!!chopper-enduro??

hayırlısı olsunç :thumright:

aramıza hoşgeldin :thumleft:
virago 535 resim ve sürüş deneyimlerini sitede paylaşırsan seviniriz :farao:

tekrar hoşbulduk arkadaşlar.. sıcak karşılama için teşekkürler..
önceki mesajı yazarken telefon gelmişti, biraz cümle düşüklüğü olmuş.. normalde saçmalamam pek ööle :)

kısa cevaplar:

- JetAime: motor 1997 ve 7 milyar (7bin YTL :) ).. dosta yarar motorum, aklınızda olsun.. çok seviyorum ama bu sezon enduroya taktım kafayı.. sahibinden.com'da görebilirsin detay...
- Peril: bu benim ilk motorum. bu yaz bayaa bi enduro sürme şansım oldu.. yol yapmak için çok rahat enduro (her türlü yol şartında).. yoksa chopper şehir içinde hem çok rahat hem de çok havalı tabii :)) hele sesini çok özliicem. bi de yazın yol yapacağım için su soğutmalı tercih ediyorum.
- Powerbyaydin: resim yüklerim tabii.. 25 aralık sürüşünün bi kaçını (ama F650GS ile) diyarbakır adında yükledim. orada neden enduro istediğim daha net. Virago'nun sürüşüne gelince.. çok rahat ve kontrolü çok kolay bir motor.. egzosum özel olduğundan sürat yapınca biraz gürültülü ama istanbul içinde mükemmel.. üzülüyorum aslında satarken...
inşallah buluşmalarda görüşürüz (amma uzun yazdım yaa)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar