Yine Bir Derdim Var :)

Arkadaşlar bugün sabahtan beri motorum 5000 devirden sonra zorlanmaya başladı.Kilometre 650 oldu motor acıldı iyi gidiyor ama 1.2ve 3.cü viteslerde 5000 devirden sonra seste bi artış meydana geliyo sıkışıyo aanlayacagınız vites istiyo ama bugüne kadar böyle bi sorun yoktu 2.viteste bile 7000 devire cıktıgımda böyle bi sorun yoktu.Servise gitmedim başından atar ugrasmaz diye.bilen motorcu arkadaslar yardım edebilirmi acaba bu anlattıgım olay anormal mi :) şimdiden tşkler cevaplarınız için

zamanla düzelir başıma gelmişti bir ara aynı sorun.... Servisine götürdüğümde bi sorunu yok demişti. 3. viteste kaza bassamda gitmiyodu motor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:57 PM ----------

zamanla düzeldi benim motosikletim :)

bende zamanla düzelir heralde kendi kendine diye düşündüm ama bu sesi anlayamadım bide yagı daha 2.gün önce değişti castrol 20-40 koydular.Acaba bunun bi etkisi veya yan etkisi olmuşmudur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:01 PM ----------

Arkadaslar motor 5000 devirden sonra o sesle birlikte aşırı titreme yapıyor.Aklıma gelenlewri yazıyorum baskada yok şimdilik:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar