Yer çapası

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Internette söyle bi item buldum, ve bunun Turkce versiyonunu veya ülkemizdeki halinden bulamadim. Bilgisi olan var mi? Zinciri burdan gecirip motora baglamak icin bi aparat yere. Item bu

Motosikleti
Honda CBR500R
Zemin bağlantı halkası yazınca yakın şeyler çıkıyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben bu ürünün bir benzerini 2 sene önce satın aldım. Lakin kurmadım. Evde bol beleş duruyor.

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Motoru çalacak adam yanında tornavida da bulundurur muhtemelen. Bunun tek artısı meşakkatli olmasının caydırıcığı. Tenha yerde her türlü alır götürürler ama.

Alyanla iki dakikada sökülür. Zincirini tekerleğe bağlarsan belki iterek götüremez, kadroya bağlarsan hırsız teşekkür eder.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Alyanla iki dakikada sökülür. Zincirini tekerleğe bağlarsan belki iterek götüremez, kadroya bağlarsan hırsız teşekkür eder.
Resimde 2 tane bilye var, allen anahtarının gireceği yere o bilyeler konup çekiçle delik içine çakılıyor. Haliyle bir daha allenn anahtarıyla açma olmuyor.

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Uzerine ufaktan bi beton dokup o vida-alyan vs gibi seyleri kapatmayi planliyorum ufaktan zaten, Suan icin zinciri tekerden dolandirip sele uzerinde kilitliyorum ve tekerin icinden gecirirken fren kablolarina vs, zarar verecegini dusunuyorum cunku zincirin toplam agirligi 15kg felan ( selede izi cikiyo zincirin oyle diyim 2-3 gun kalinca ) Motoru haftada 2-3 defa kullandigim icin uzun sure zincirli kaliyo en azindan fren kablolarina egzoza vs zarar vermemis olurum bu aparat ile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar