yeniyim varadero alsammi?

deneyimli arkadaslara rica ediyorum cevap verin.
yeni motorcuyum ama varadero yu cok begendim sizce almalimiyim yoksa almamalimi? Ve neden acaba??? Tesekkur ederim:)

pek deneyimli yok galiba ama ben hiç deneyimsiz biri ve az önce fuarı gezmiş biri olarak varadero yu hatta transalp i almanızı tavsiye edebilirim..zira çok mükemmel aletler ..

arkadaslar f 650 var ama cok yeni az kullandim yani sende 200 bendiyim 400 km onun icin ciddi acemiyim

artur naptın sen yaaa :cyclopsan Zaten F 650 ile başladın sen ordan da Varedero'ya atlarsın işimiz iş.. Bin şuna doya doya ne çabuk sıkıldın motordan :silent:

yok sıkılma durumu yok
oncelıkle f 650 yı esımle bırlıkte kullanıcaktık sımdı o tutturdu varadero dıye bugun fuara gıttık ama bana bıraz erken gıbı geliyor ne yapsak bilemiyorum yani ikimiz adına sormus oldum bu soruyu:)

Varadero yeni başlayan motoru değildir. Soner Hoca'yla konuş bu fikrini bence...

Ben bu Türk insanına şaşıyorum ne kadar gösteriş meraklısı olduk çıktık. Öyle ki uğruna canımızı adıyoruz..

bize gosteris meraklısımı diyorsun!
soner hoca esime 1200 gs tavsiye etti sence ne kadar farklı ki bu iki motor?

Yeni başlayan birine 1200 GS mi :silent: Bence siz yanlış anlamışsınız :silent:

Seni tanımıyorum ki ne kadar "gösyteriş meraklısı" diyeyim. Genel konuştum ben... 400-500 km'de motorları büyütmek için satan herkese şaşırıyorum, tabi daha geçerli bir gerekçe olabilir motoru değiştirmek için..

peki sagol...

konuya geri donmek istiyorum lutfen ciddi olarak deneyimlerinizi bekliyorum eger varadero alirsak ne olucak?

Soner hocam saygılar sunarım Onurun neden şimdi VFR istediğini daha iyi anlıyorum cocuguda zehirlediniz demek :p :queen:

just_life Soner Hoca yeni başlayana "git Varadero al" diyecek birisi değildir. %100 yanlış anlaşılma var. Yarın bi kapısına dayanayım ben en iyisi :)

Ama ben 1 ayda 1200 km yaptım :p 400'de VFR istemiyodum :p

herkese tesekkur ediyorum ve bu konuyu kapatiyorum.
iyi aksamlar.:farao:

Bugün bana kız, yarın hayatın kurtulsun da ben razıyım.. :) Hoşça kal... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar