Yeniyim, ama doyumsuzum, napayım :) SS sorusu...

bence otomotiv ve mototsiklet te hatta herşeyiyle Almanlar daha üstün diye düşünüyorum ve Ss olarak ta bende Bmw derim. kızları bile süper sarışın 10 numara::pulp::

Ducati ne malı?
25krktr...

Bu arada ben vrod ile hız yapmıyorum, pata pata geziyorum zevkli zevkli. Ayrıca bu motorla hız yapmaktan ziyade şöle dağ yollarında ağaçların arasında gezmek çok zevkli. Her zaman korum var zaten, her ne kadar terlesemde :) Pantolon giyemiyorum sadece (yani korumalı pantolon) anormal sıcak çünkü ve motor sanki bir kalorifer!!!

Moto Gp seyrediyorsan en önde giden Ducati'dir.
İtalyanlar motor üstünde doğan bir halk olduğu için Ducati'nin ilginç bir ruhu vardır...

Bilgisayarımın bozuk olmasından dolayı 1,5 aydır yazamıyorum. Bu arada boş durmadım motorumu zevkle kullanıyorum :) Şu anda Harley Davidson VRSCAW motorum var, 1130cc, 115bg, 2500km'deyim henüz. Bu motora zevkle binmeme rağmen, SS'ler beni inanılmaz çekiyor. Bayağıdır bir bakınıyorum, Yamaha, Honda, Kawasaki, Suzuki. Bunların yanında, yeni farkettiğim bir SS motor daha var, BMW. Nedense kimse BMW'den bahsetmiyor. Bende de merak konusu oldu. Neden BMW hiç konuşulmuyor?

İncelediğim model BMW K 1200 S, yüksek performanslı ve görünüş olarak da çok güzel bir motor. Buna alternatif olarak (neye göre alternatifse artık, bilemicem), Hayabusa, ZX-10R, ZZR1400, R1, CBR1000RR var gibi gözüküyor. Alacağımdan değil, henüz sadece kaşınıyorum, ama BMW tecrübesi olan var mı merak ta etmiyor değilim. Fiyat olarak 23500 EUR gibi bir fiyatı var yanlış hatırlamıyorsam.

BMW ile Japon motorların bir kıyaslanmasını isterim açıkçası, özellikle SS kullanan arkadaşlardan.

Yorumlarınızı bekliyorum...

k1200s in rakibi zx-10R degil zx-12R, dip not olarak söyliyim dedim, 1200cc kategorisi 2side.

BMW tabiki pahallı oldugu icin ve parcaları biras daha fiyatlı oldugu icin tercih edilmiyor olmalı, vede k1200r ye bakmanı şiddetle tavsiye ederim,!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar