yeniden merhaba

slm arkadaşlar. forumun eski üyelerindenim aslında. 2 gün önce yaşadıgım teknik bir sorundan dolayı siteye giriş yapamadım. ne kadar ugraştıysamda olmadı. sorun siteden mi yoksa benim bilgisayardanmı yada kullandıgım internet tarayıcısından mı bir türlü çözemedim. mecbur kaldım yeni üyelik açmaya. yönetime 3 kez sorunla ilgili mesaj attım ancak dönüş yapılmadı. neyse artık kendi ismim ve soyadım ile üyelige devam edecegim. tanıyanlar bilir eski nick jack hammer.

böyle teknik bir sorun yaşamasamda yönetime mesaj atıp kendi ismimi kullammamı söyleyecektim hayırlısı. site yönetimininde bu durumu anlayışla karşılaması ümidiyle.

hepimize iyi forumlar.

bilmeyenler için yazayım. antalyadayım. evli ve bir çocuk babasıyım. serbest ticaretle ugraşıyorum. 31 yaşındayım. aslen hatay/erzinliyim.

saygılar.

merhaba abicim bende antalyadanım :)
umarım üyeligini iptal etmezler

seni jack hammer'kende sevmezdim :mrgreen:
hoşgelmişsin yenikten :rendeer:

birbirimizi sevmek zorunda degiliz. fikirlerimiz uyuşmasada ben yinede seni severim. sonuçta din kardeşiyiz yaradılanı severiz yaradandan ötürü.

hem hiç bir ortak paydamız olmasada motosiklet tutkumuz yeterli ve geçerli bir sebeptir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------

merhaba abicim bende antalyadanım :)
umarım üyeligini iptal etmezler

inşallah etmezler. durumu izah ettim

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Tekrar hoşgeldin Sezer

Bu üyeliklerden hangisini kullanmayı düşünüyorsun? Yardımcı olalım.

sezer aykaç
asivezor
jack hammer

Tekrar hoşgeldin Sezer

Bu üyeliklerden hangisini kullanmayı düşünüyorsun? Yardımcı olalım.

sezer aykaç
asivezor
jack hammer

sezer aykaç olarak kalsın. zaten teknik bir sorun yaşamasaydım yönetime kullanıcı adımı sezer aykaç olarak degiştirmesini isteyecektim. bildigim kadarıyla kurallar geregi nic degişimi olmuyor sadece kullanıcı gerçek ismini kullanmak isterse değişim yapıyordunuz. digerlerini iptal edebilirsiniz. teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar