Yeni yüzler aranıyor

Arkadaşlar bir kısmınızın bildiği gibi ben cast ajansında hem çalışıyorum hemde sinema dizi vb. çekımlere gıdıyorum. Bu sektör zor olduğu kadar eylenceli'de. Ben burdan çalışmayan işi olmayan arkadaslarıma iş alanı oluşturarak en azından bıraz para kazanmaları için bu topiği açıyorum. Figürasyon (yanı yardımcı oyuncu ) hıc tıyatro deneyımı olmayanlar,ayrıca tıyatro eğitimli olanlar,özel yetenekleri olanlar, olmayanlar kısaca her yaştan herkez kayıt olabilir.Sonuçta bır ekmek kapısıdır, ve LÜTFEN bu konu üzerine geyik yapmak ısteyen varsa yapmasın bu ciddi bir iş umarım işsiz olan ve boş zamanlarını degerlendırmek ısteyen arkadaslarımıza yardımım olur.Bu arada çalışmak isteyen tüm tabıdıklarınıza bunu söyleyebılır davet edebılırsınız.HAYATTA HERKEZİN BİR ROLÜ MUTLAKA VARDIR.:cat:

Yeni sezonda başlayacak olan sinema ve televizyon projelerimizde yeteneklerine inanan,kendine güvenen genç yaşlı çocuk ; yeni yüzler arıyoruz..

Bizimle aynı çatı altında karşılıklı saygı ve güvenle çalışıp,bu sektörde kendini geliştirmek isteyen arkadaşları birlikte çalışmak için bekliyoruz.Teşekkür ederim

ARKADAŞLAR KONUYLA ILGILENEN KİŞİLER INTERNETTEN ÖN KAYIT YAPTIRABILIRLER [email protected] [/COLOR]bu msn adresıni ekleyın ısteyen kısılere basvuru formu yollayacagım sızın yapmanız gereken formu doldurup yakından cekılmıs net resımlerınız (1 vesikalık-1 sağ profil-1 sol profil - 1 boy resmıyle bırlıkte formu doldurup mail olarak atabilirsiniz:cat:

CAST SORUMLUSU: Atilla ŞEN 0534 284 3400

MOTOCAST AJANS BAŞVURU FORMU

ADINIZ :

SOYADINIZ :

D.TARİHİ :

D.YERİ :

MEDENİ HALİNİZ:

EĞİTİM DURUMUNUZ :

ADRES :

EV TEL :

E-MAİL ADRESİNİZ :

GSM NO :

İŞ TEL:

ULAŞACABİLECEĞİMİZ YAKININIZIN NO'SU VE İSMİ :

MESLEĞİNİZ :

HOBİLERİNİZ :

OYUNCULUK EĞİTİMİNİZ (varsa) :

BEDENİNİZ (bayanlar için ) :

GÖĞÜS : BASEN :

BEL :

ERKEKLER İÇİN BEDEN :

BOYUNUZ : KİLONUZ : AYAK NO :

TEN REGİ : SAÇ RENGİ:

GÖZ RENGİ :

BİLDİĞİNİZ YABANCI DİLLER :

SEYAHAT ENGELİNİZ VARMI :

TİYATRO DENEYİMİNİZ (varsa nerden aldınız ? )

ÖZEL YETENEKLERİNİZ :

DENEYİMLERİNİZ :

DAHA ÖNCE HANGİ AJANSLARLA ÇALIŞTINIZ :

NERLERDE OYNADINIZ :
( Tiyatro,Televizyon,Sinema)

HANGİ GÜNLER MÜSAİTSİNİZ (özellikle belirtiniz ) :

ben 1 senedir yoktum sitede ne oldu ne bitti bilmiyorum :D :D hem sen sus bakiim kızma bana gider yapma yolarım :p

umarım işi gücü olmayanlara bir ekmek kapısı olur..
paylaşımın için teşekkürler Atilla abi..

böyle fırsatı kaçırmamayı isterdim ancak bursada yaşıyorum :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bir düsünce.en azından baskalarınında ekmek kazanmasını ıstıyorsun.ama şöyle bir durum var ajanslar cok az parayla calısıyo bazende vermıyo bugün git yarın gel falan fılan .....bunu senın için demıyorum ama bu konuya bır acıklama getırırsen daha ıyı olur dıye düsünüyorum.

güzel bir düsünce.en azından baskalarınında ekmek kazanmasını ıstıyorsun.ama şöyle bir durum var ajanslar cok az parayla calısıyo bazende vermıyo bugün git yarın gel falan fılan .....bunu senın için demıyorum ama bu konuya bır acıklama getırırsen daha ıyı olur dıye düsünüyorum.

evet malesef bazı ajanslarda bu tur seyler oluyor.ama o tıp ajanslar artık yavas yavas ınsanları kaybetmeye basladı suan benım calısmıs oldugum ajans ılk cekımı ücretsız yapıyor.bu ( bahsettıgımız ajanslarda ıkı cekım ucretsız)yanı oyuncu ılk cekımden para almıyor dıger cekımlerın parasını örnek verıyorum: eylul ayı cekımlerın ödemelerını ekım ayında ödeme randevu sıstemıyle öduyor :cat:bunun dıger bır nedenı de yapımcı sırketlerın ödemelerı gecıktırmesı ıle alakalı ama bazılarıda var cekımden hemen sonra ödeme yapıyor bu bırazda yapımcı sırketlere baglı:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:03 PM ----------

böyle fırsatı kaçırmamayı isterdim ancak bursada yaşıyorum :salut:

istersenız yınede cv yı doldurup yollayın bursa tarafında cekım olur ve bızden yardımcı oyuncu talep ederlerse en azından lıstemızde kayıtlı olursunuz:cat:

Moderatör (forrap)
Bunu burada paylaşarak birilerine yardımcı olmak istemen güzel.
2 sene öncesinde bizde iki arkadaş düşünmüştük bu işi.Aslında amaç bu tarz yardımcı rollerden alınacak 50 lira gibi paralar değildi,işin ilerlerse kısmıydı.Yani başrollere,başrollere yakın rollere yol alabilmekti hedef.Tabi araya askerlik felan girince kaldı öylece..
Olmayacak birşey değil,yapımcının istediği kriterlere uygun olmak ve yetenekli olmakla olabilecek şeyler.Son zamanlarda oldukça yeni yüzler rol almaya başladı..
Bu birazda şans işi gibi..
Umarım birilerinin işine yarar.

Ati ekliyorum msn'ime seni :cat:

Ati ekliyorum msn'ime seni :cat:

tamam canım kabul ettım :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:06 PM ----------

Bunu burada paylaşarak birilerine yardımcı olmak istemen güzel.
2 sene öncesinde bizde iki arkadaş düşünmüştük bu işi.Aslında amaç bu tarz yardımcı rollerden alınacak 50 lira gibi paralar değildi,işin ilerlerse kısmıydı.Yani başrollere,başrollere yakın rollere yol alabilmekti hedef.Tabi araya askerlik felan girince kaldı öylece..
Olmayacak birşey değil,yapımcının istediği kriterlere uygun olmak ve yetenekli olmakla olabilecek şeyler.Son zamanlarda oldukça yeni yüzler rol almaya başladı..
Bu birazda şans işi gibi..
Umarım birilerinin işine yarar.

evet dedıgınde haklısın bu yetenegını ne kadar gösterebıldıgınle alakalı keşif olayı yanı bıraz da şans tabıkı ınsallah dedıgın gıbı bırılerıne ekmek kapısı olur:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bak ben yetenekliyim , kötü karakterleri canlandırabilirim :mrgreen:
geçtiğimiz sevgililer gününde antalyada xxx adlı firmanın dağıttığı afişlerde benim resimlerim kullanıldı , ama yüzüm görünmüyordu :mrgreen: çirkin olduğumdan diil , öyle gerekiyordu :)(toz kondurmam kendime :mrgreen: )

ücret konusundan anlaşabilirsek düşünürüm :mrgreen:

hıı bak bişi daha , ben küçükken mankenlik ajansından istemişler beni ama annem saolsun kabul etmemiş .eheemm ehüee :bounce::)

telefondan yada msn adresimden bana ulaşabilirsiniz , özel mesaj atmanız yeterli :mrgreen:

Son düzenleme:
doğu bloğunda film çekiminiz varsa oynarım , hem parada istemem , ünlü olayım yeter :p

bak ben yetenekliyim , kötü karakterleri canlandırabilirim :mrgreen:
geçtiğimiz sevgililer gününde antalyada xxx adlı firmanın dağıttığı afişlerde benim resimlerim kullanıldı , ama yüzüm görünmüyordu :mrgreen: çirkin olduğumdan diil , öyle gerekiyordu :)(toz kondurmam kendime :mrgreen: )

ücret konusundan anlaşabilirsek düşünürüm :mrgreen:

hıı bak bişi daha , ben küçükken mankenlik ajansından istemişler beni ama annem saolsun kabul etmemiş .eheemm ehüee :bounce::)

telefondan yada msn adresimden bana ulaşabilirsiniz , özel mesaj atmanız yeterli :mrgreen:

ben değil canım sen ulaşacaksın bana:wiinkk: ben sana ancak bana cv yolladıgında ve çagırıldıgında ulaşırım :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:59 PM ----------

doğu bloğunda film çekiminiz varsa oynarım , hem parada istemem , ünlü olayım yeter :p

canım ben ajansçıyım filmci deil:cherry:

Çocuk oyuncu olabilirmi ?Kızım 11 yaşında ve 3 senedir tiyatro eğitimi alıyor
ve halende devam etmekte kendisi tv 8 de muhteşem çocuklar ,foxtaki yalancı romantik dizisinde ve şu an yapımcılığını Hamdi Alkan 'ın yaptığı ve çekimlerine yeni başlanan Dersimiz Atatürk filminde Atatürk'ün manevi kızı rolünde oynamakta ,kendisi bir Ajansa kayıtlı mahsuru varmı ?

[/COLOR]
Çocuk oyuncu olabilirmi ?Kızım 11 yaşında ve 3 senedir tiyatro eğitimi alıyor
ve halende devam etmekte kendisi tv 8 de muhteşem çocuklar ,foxtaki yalancı romantik dizisinde ve şu an yapımcılığını Hamdi Alkan 'ın yaptığı ve çekimlerine yeni başlanan Dersimiz Atatürk filminde Atatürk'ün manevi kızı rolünde oynamakta ,kendisi bir Ajansa kayıtlı mahsuru varmı ?

bi mahsuru yok.konu başlıgındakı cv yi doldurup birkaç resimle beraber mail atarsanız kaydı gerçekleştirebilirim :cat:

unutmayın her yaştan ve her ırk tan ınsanlar kayıt yaptırabilir.Tanıdıgınız ve işe ihtiyacı olan ınsanlara da bu durumdan bahsedebılırsınız

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar