Yeni uyeden merhaba ...

Merhaba arkadaslar.
Diger tanisma mesajlarindan yola cikarak ayni sekilde merhaba demek istedim. Amerika'da, Pennsylvania eyaletindeyim.
Guzel sohbetleri paylasmak dilegiyle.
Metin

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Selam Turkish Hunk Aramıza Hoşgeldin :thumleft:

swalbard' Alıntı:
Merhabalarrr

o avatardaki servet sizin mi oluyorr????
:bounce:

Merhaba swal,
walla oyle servetlik bir durum yok. Siradan bir Amerikalinin yaptigi hatayi yaparak sifir bir araba icin kucak dolusu para odemek ve iki sene icerisinde arabanin degerinin neredeyse nasil sifira dustugunu izlemektense en iyisi (eger arabadan filan anliyorsan tabii) cok daha az paraya caninin istedigi bir cok hiz makinasini almak. Yani arabalarin filan cabuk deger kaybetmesi durumundan faydalanarak az para harcayarak istedigin butun oyuncaklari filan alma durumu. Tabii ki kullanilmis oluyor genelde ama cesit olsun hesabi iste :queen: .

Skullhunter' Alıntı:
Selam Turkish Hunk Aramıza Hoşgeldin :thumleft:
Selam skullhunter, hosbulduk. Sicak merhaban icin tesekkurler (ben olunce kafatasim senin gibi birine yar olur insaallah) :queen:.

Turkish Hunk' Alıntı:
swalbard' Alıntı:
Merhabalarrr

o avatardaki servet sizin mi oluyorr????
:bounce:

Merhaba swal,
walla oyle servetlik bir durum yok. Siradan bir Amerikalinin yaptigi hatayi yaparak sifir bir araba icin kucak dolusu para odemek ve iki sene icerisinde arabanin degerinin neredeyse nasil sifira dustugunu izlemektense en iyisi (eger arabadan filan anliyorsan tabii) cok daha az paraya caninin istedigi bir cok hiz makinasini almak. Yani arabalarin filan cabuk deger kaybetmesi durumundan faydalanarak az para harcayarak istedigin butun oyuncaklari filan alma durumu. Tabii ki kullanilmis oluyor genelde ama cesit olsun hesabi iste :queen: .
anladımmmmm
tekrar hoş geldiniz!!!!

Turkish Hunk,
Komsu hosgeldin forumumuza... :mrgreen:

Ben NY da yasiyorum, bana bir mail at..yakinlardaysan arada gorusuruz...memnun olurum. Ancak onumuzdeki 15 gun bir yolculuga cikiyorum, buaralarda olamayacagim.

DD

hoşgeldin abi. profilin çok etkileyici. o resımdeki motorun markasını cıkaramadım?? yoksa senın motorunmu :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar