Yeni Üye Yeni Deli!!!

Herkese Merhaba,

Benim ailemde ve sülailemde motosiklet kullanan kimse olmaması sebebiyle herkes bana deli diyor. Motosikletin eminim herkes için çok sebebi ve çok kelime karşılığı var ve elbette benim için de var. Her gün eve döneceğini bilmeden yola çıkmak ve o hazdan vazgeçmeye bile çabalamayacak kadar asi bir ruha sahip olmak Acaba hepimiz deli olabilir miyiz? Yine de şunu büyük harflerle söylemeden edemeyeceğim BU GRUPTA VE BÖYLESİ BİR FORUMDA olmak GÜZEL ve GÜVENLİ hissettiriyor. Teşekkürler...
Hala bir hayal bu arada bir anda değişen yaşam koşullarım dolayısıyla yakın geleceğe ötelemişken 30'lu yaşlarda bir kadın sürücü olarak ortalama bir motosiklet önerisi alabilir miyim?

hız yapmak mı? gösteriş yapmak mı? uzun yollara çıkmak mı? ilginizi çekiyor önce bu belirlenmeli. tabi birini seçince diğer 2 sinden vazgeçmiş olunmuyor ama gerçekten neyi sevdiğinizi düşünüp ona göre karar vermekte fayda var.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
ehliyet ve eğitim alın küçük yaşlardan beri kendinizi yollara atmadıysanız sizin için tehlikeli olabilir diye düşünüyorum.. kesinlikle eğitim almadan başlamayın ve ekipmanınız tam gezin allah korusun kaza durumunda sakatlanmak çok kolay ama ekipman büyük ölçüde kurtarıyor. sizin zevkinize kalmış birşey fakat 250cc üstü ile başlamayın çünkü çokk farkediyor küçük makine ile büyük makine hakimiyet viraj gaz tepkisi vesaire yılların ya da uzun yolların tecrübesi yoksa kesinlikle güçlü makine almayın.. tercih edebileceğiniz markalar:

aprilia
bajaj
bmw
daelim
ducati
hero
honda
hyosung
kawasaki
ktm
kymco
peugeot
piaggio
suzuki
sym
triumph
tvs
yamaha

bu markaları alabilirsiniz benim tavsiyem honda bajaj fiyat yedek parça yakıt servis parça olarak 2.el alacaksanız en fazla 3000-5000 kmde alın fazla bilgi sahibi değilseniz bu kadar kmye kadar genellikle tertemiz motorlar olur 0 almayın çünkü direk binlerce lira değer kaybediyor satarken.. ben size tüm dünya markalarını yazdım bunlardan herhangi birini seçseniz zaten mutlu olursunuz güzelce binersiniz hepsi gelişmiş ülke malı ama bmw triumph ducati falan alacaksanız kenarda bir 3000 lira bulundurun ki parça fiyatında 600 euro isteyince şaşırmayın :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar