Regal Raptor Yeni Regal Raptor Daytona 250v

Motosikleti
Ns200 15"
Regal Raptor'un yeni Daytona serisini çıkarmışlar, çoğu insanın istediği gibi V-Twin motor bloğu ile gelmiş ve eski Daytona serisindeki o boşluğu çok güzel doldurmuşlar. Motor özelliğine göre motorunu yorumlarsam Yamahanın Virago 250 bloğunun geliştirilmiş klonlarına benziyor, parçadan ve motordan yana sorun yaşanmaz gibi duruyor, fiyatı ise 119.900 TL bana kalırsa pahalı bir fiyatı var.

Teknik Özellikleri:
Silindir sayısı: İki silindir V formu-V-Twin
Soğutma: Hava
Hacim: 250cc
Vites sayısı: 5
Güç: 19hp
Frenler: Ön Tek disk-Arka disk ve çift kaliper (yanlış okumadınız çift piston değil arkada iki tane kaliper var :D)

Fotoğraf malesef eklemedim çünkü modellin fotoğraflarına sadece sarı siteden erişebiliyorum telif yüzünden eklemedim, onun yerine kolaylık olsun diye link bırakıyorum.

https://www.sahibinden.com/motosiklet-regal-raptor-daytona-250?a269_min=2023&sorting=price_desc

İnceleme olarak Ruhi ustanın incelemesi var onuda izleyebilirsiniz.

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Bu motorun kullanici kilavuzunu hicbi yerden bulamiyorum, kendi sitesinde ki link bos tiklandigi an basa sarmak uzere kodlanmis. Elinde kilavuzu olan var mi ?
Birde lastik hava basinci on-arka kac olmali ? 32-32 diyen var 32-30 diyen var ama cok eski bilgiler guncelde de ayni mi bu rakamlar ?
Birde internette lastik bulamadim bu motor icin hangi lastik onerilir, Anlas olarak denilmisti bi konuda ama oda yaris lastikleri var genelde SS icin, Raptora uygun lastik yok veya ben bulamadim~ 🆘Help 🆘

Motosikleti
Ns200 15"
Bu motorun kullanici kilavuzunu hicbi yerden bulamiyorum, kendi sitesinde ki link bos tiklandigi an basa sarmak uzere kodlanmis. Elinde kilavuzu olan var mi ?
Birde lastik hava basinci on-arka kac olmali ? 32-32 diyen var 32-30 diyen var ama cok eski bilgiler guncelde de ayni mi bu rakamlar ?
Birde internette lastik bulamadim bu motor icin hangi lastik onerilir, Anlas olarak denilmisti bi konuda ama oda yaris lastikleri var genelde SS icin, Raptora uygun lastik yok veya ben bulamadim~ 🆘Help 🆘
Şasede falan yazmıyormu?

Motosikleti
D400

Whatsapp grubu var ona gir.
raptorriders diye bir forum var orada da yazıyorlar.

Sorunun cevabı bende yok ama merak ediyorum; o boyutta ; 200 kilo + agırlıkta 17beygir bir motor gidiyor mu cidden?

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Rodajdayim henüz ama gidiyo ya iyi baya bence 😁
Whatsapp gruplarından bilgim yoktu bakiyim oralara da bi, teşekkürler!!
Whatsapp grubu var ona gir.
raptorriders diye bir forum var orada da yazıyorlar.

Sorunun cevabı bende yok ama merak ediyorum; o boyutta ; 200 kilo + agırlıkta 17beygir bir motor gidiyor mu cidden?

Motosikleti
D400
Rodajdayim henüz ama gidiyo ya iyi baya bence 😁
Whatsapp gruplarından bilgim yoktu bakiyim oralara da bi, teşekkürler!!

D400 alma aşamasından hemen önce nevada / 250v arasında gidip geliyordum; sonra bu motorlar gitmez dedim almadım :D

sanırım 100 üstü sabit gidilemiyormuş :D

(whatsapp grubunu facebooktan bulmuştum arama kısmına 250v whatsapp grubu - kullanıcıları gibi şeyler yazınca cıkıyordu)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Regal Raptor'un yeni Daytona serisini çıkarmışlar, çoğu insanın istediği gibi V-Twin motor bloğu ile gelmiş ve eski Daytona serisindeki o boşluğu çok güzel doldurmuşlar. Motor özelliğine göre motorunu yorumlarsam Yamahanın Virago 250 bloğunun geliştirilmiş klonlarına benziyor, parçadan ve motordan yana sorun yaşanmaz gibi duruyor, fiyatı ise 119.900 TL bana kalırsa pahalı bir fiyatı var.

Teknik Özellikleri:
Silindir sayısı: İki silindir V formu-V-Twin
Soğutma: Hava
Hacim: 250cc
Vites sayısı: 5
Güç: 19hp
Frenler: Ön Tek disk-Arka disk ve çift kaliper (yanlış okumadınız çift piston değil arkada iki tane kaliper var :D)

Fotoğraf malesef eklemedim çünkü modellin fotoğraflarına sadece sarı siteden erişebiliyorum telif yüzünden eklemedim, onun yerine kolaylık olsun diye link bırakıyorum.

İnceleme olarak Ruhi ustanın incelemesi var onuda izleyebilirsiniz.

Bir de 250 S var su suğutmalı olan. Onun hp 25 falan ama su soğutma sesi boğuyor. Benim de tercihim bu olurdu. Hava soğutmalı V motor.
Hatta bir ara 400lüklerini getirmişti 1 sezon kadar. 400lüğün hava soğutmalı V silindirlisi tadından yenmezdi.

Motosikleti
D400
Bir de 250 S var su suğutmalı olan. Onun hp 25 falan ama su soğutma sesi boğuyor. Benim de tercihim bu olurdu. Hava soğutmalı V motor.
Hatta bir ara 400lüklerini getirmişti 1 sezon kadar. 400lüğün hava soğutmalı V silindirlisi tadından yenmezdi.

250v öncesi sıralı çift silindirlerde özellikle kronik problem yok mu blokta?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
250v öncesi sıralı çift silindirlerde özellikle kronik problem yok mu blokta?
Bilmiyorum. Sahibi olmadım ama kullandım. 400cc liğini hiç kullanamadım. 400lükler V miydi sıralı mıydı onu da bilmiyorum. Zaten chopper hava soğutmalı ve V olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar