Yeni motosiklet aldım(foto-video-hikaye):)

Abi beni şu rodaj meselesi ve siwil polisler hiç bırakmıyor yaw. :)

Hayırlı uğurlu olsun kardeş güle güle kullan kazasız belasız mutlu günler

::tutkuy::

barisci26' Alıntı:
Abi beni şu rodaj meselesi ve siwil polisler hiç bırakmıyor yaw. :)
sendedemı ehlıyet yok almayı dusunmuyormsuun 1 kacarsın 2 kacarsın 3. de öperler sana soyleyım:cherry: :cherry: :queen:

:) Kardeş motorun güzelde merve kardeşimizin resimlerini buraya neden koydun.Babasının annesinin haberi varmı .Başına bela almayasın.İyi sürüşler.......Tekerlekteki merve işi güzel olmuş

hayırlı olsun güle güle kullan
aşk, spor, sürüş, kısaca tüm hayatında başarılar mutluluklar kazasız belasız kullan

Abicim ehliyet için yaş yetmiyor

Abi sorma kızın kuzenleri belalı bide motorlu bir gün enselenmesek bari.

Hayatım v ehayatınız inşallah hep mutlu sürer :)

Teşekkür ederim abilerim. Motor hakkında birkaç şey söylim. Motor korkulcak gibi değil daha sorun çıkarmadı. Çalıştırmasını bilince tek marşta çalışıyor. Tek sewmediğim şey o lastikleri çok ama çok kötü. İyi bir lastik kaç paradır. Şu anda sadece arkayı değiştirmek istiyorum, motorun ne diye soracak olursanız cup. Herkese şimdiden teşekkürler:).

survivor_rider motor almışsın hayırlı olsun. Ama o bioniki satmasaydın ii motordu.

Hayırlı olsun, arkadaşınla beraber güle güle kullanın... Üçünüze mutluluklar dilerim.... :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosikletin hayırlı ugurlu olsun arkadaşım aynı motor bendede war memnunum ÖZELLİKLE siyahı cok gzl

Benim bionik'i oraya 250 ytl'ye vermiştim. Bize bayiden daha ucuza geldi bide bionik parası war onuda düşdük ayda 65 ytl ye mal oldu. :)
benım hesabıma gore sen bu motoru 1.030 ytl ye almışşsın

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar