Yeni Motorumu Aldım Jinlun JL 125T-10

Teşekkürler saolun
İkisini kıyaslarsan artısı eksisi nedir? daha çok yeni belki ama
Hemen hemen benzin tasarrufu aynı mondial biraz daha fazla yakıyo arada mondial in + ları var tabiki. Jinlun un aynaları geniş ve altı çok alcak olduğu için arlaradan geçerken ve keskin dönüşlerde sürtme oluyor mondialde öyle birşey yok ve şuan rodajda yeni olduğu için mondial ile 120 yi çok rahat görüyorsun jinlun ile 60 ı geçmiyorum. rodajdan sonrada en fazla 90 100 yapar zaten. ama aradada fiyat farkı ve tabiki şekil farkı var :)

ddh

İlk motor a heveslendiğimdede almak istediğim bu modeldi fakat şartlar karşıma çıkanlar kafamı karıştıralanlar vs bir 5 ay gecikmesine yol açtı ama döndüm dolaştım gene ilk beğendiğim model i aldım. Mutluyum :p Almayı düşünen varsa veya sorusu olan yardımcı olabilirim.

hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan....

kafama bir şey takıldı birinci resimdeki mavi scooter ile ikinci resimdeki mavi scooter aynı motor mu koltuğun arkdasında mondial yazıyor da

@ddh
evet 2 si aynı motor mondial 151 Rs ön granajlar değişti sadece patlak far takıldı.

ddh

tamam o zaman yaaaa bende öyle bakımdım mondial yeni motor çıkardı da bizim mi haberimiz olmadı diye ama yakışmış farlar bu tipleri daha güzel tekrar hayırlı olsun arkadaşım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kazasız belasız inş..darısı bize

hayırlı uğurlu olsun..kazasız belasız keyif dolu sürüşler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar