Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yamaha Tr nin pist günü etkinliği süperdi, resmen kucuk çapta bir CSS eğitimi aldık hemde tmf yarışçılarından r25 pistte gerçekten eğlenceli ve güvenliydi. Orjınal lastikleri 5 haziranda değişicek bi sıkıntı yaratmadı ama pistte bile 2 kere arkası kaydı
5000 bakımı yapıldı güzelce temizledi, orjinal ircler yarın 850 tle diablo rosso 2 ile değişecek yamalube yerine 10w40 motul yağ koyuldu 2 litre, yamalubeden cok daha iyi vites geçişleri ve hızlanmadı bı tık fark etti. 2 litre yağ 66 tl - 20tl işçilik ve zincir temizleme 80 tle bakım yaptı yetkili servisim
Motor 7500 kmde baya geziyorum evet. Diablo rosso 2 leri sonunda taktırabildim ve rahatladım. Frenlemede acayip fark etti ircler tam intihar vakası resmen.
Bu konuya son mesajım sanırım r25 imi 1 haftadır satılığa çıkarmıştım dün satıldı. 600cc e geçiyorum artık birçok anı toparladım burda aklımda. Çok güzeldi r25 hiç unutmıyacağım..