Yeni motorum honda cbf 150

Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.

Tekerin düz bassın...Ufaktanda olsa bir sadaka ver...

Hayırlı olsun maşallah çok güzelmiş Allah kazasız sürüşler nasip etsin

Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.

Tekerin düz bassın...Ufaktanda olsa bir sadaka ver...

Evet sadaka verdim ihmal etmeden :cat:

Teşekkürler arkdaşlar bütün iyi dilekleriniz için. :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:09 ----------

Hayırlı uğurlu olsun.Motorun canavar gibi.3-4 ay sonra bendede olucak aynısından :)

İnşallah dostum yeni motor güzel bi duygu en yakın zamanda alırsın hayırlısıyla.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
motorun çok güzel arkadaşım,Allah kazasız belasız ağız tadı ile binmeyi nasip etsin daima,bende bir yerden para bekliyorum eğer gelirse aynısından alma niyetim var, güle güle bin

güle güle kullan.
motorun yere değmesi gerekenden başka hiçbir yeri değmesin inşallah...

cıbıflar için kafa koruma demirleri var onlardan kullan istersen ne derece tecrübelisin bilmiyorum ama hayırlı olsun kazasız belasız arkadaşım.:cat:

motorun çok güzel arkadaşım,Allah kazasız belasız ağız tadı ile binmeyi nasip etsin daima,bende bir yerden para bekliyorum eğer gelirse aynısından alma niyetim var, güle güle bin

Sağol dostum inşallah en kısa zamanda alırsın gerçekten çok güzel bi makina. :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:44 ----------

Herkese teşekkürler. :rendeer:

Kafa koruma demiri hoşuma gitmiyor görüntü olarak tecrübem var ama kazada hasarı azaltır muhakkak. Sağol :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar