Yeni Motorsiklet ?

Yeni Motorsiklet Alan bir Kişi Kaç ay İçinde Plaka Vs.. Çıkartmak Zorundadır? [A2 Ehliyetim Var Fatura Bu Ay Kesildi ]

Son düzenleme:
sana bağlı sanıyorum oo:D
çünki plaka çıkartmayanlarda oluyor,
ve sonradan çıkartanlarda tabiiki...

Yeni Motorsiklet Alan bir Kişi Kaç ay İçinde Plaka Vs.. Çıkartmak Zorundadır? [A2 Ehliyetim Var Fatura Bu Ay Kesildi ]

plakayı çıkartman şart değil ama trafikte dolaşıcaksan illaki bi polisin gözüne çarparsın sonra yüklü bir miktarda ceza ödersin..
tabi motorunun cekici üzerine ve çekildiği garajda başına gelebileceklerde cabası

Motor Saglam Yerdede Trafik Bir Sey Dermi ? 3 Ay Faturayı Yanında Tasırsan Bi Sey Olmazmıs Dogrumudur acaba?

illaki lazım plaka artık ilk polis çevirdiğindede yiyebilirsin cazayı 10 sene sonrada yiyebilirsin bende hiç bişi yok 3 sene oldu henüz ceza yemiş deilim ehliyette malesef yok ihbar üzerine takılmıstı polis peşime ondanda yırttım ama bizim burası önümüzde dolum tesisleri oldugu için biraz kuytuda kalıo ben buna bağlıyorum ceza yemememi bu arada eniştemde 5 yada 6 senedir ehliyetsizdi hemde honda shadow la en sonunda avcılar emniyet müdürüne denk gelince yedi cezayı ve aldı ehliyeti :) en iyisi almak illa ceza yemeye gerek yok diye düşünüyorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
duyduğuma göre 1 hafta içinde plaka çıkması gerekiomuş cezası var die duydum nekadar doğru allah bilir.burada biara police ler plakasız yani motosikletleri yakalayıp dampere fırlatırcasına atıp zarar verince içim gitmişti plakasız moto'n çalınırsa bişe yapamıomuş polisler ok tabiii kulaktan duyma bilgi bunlar yardım edebildiysem ne mutlu bana ok

1 ay içinde plaka çıkarmanız lazım 1 aydan sonra cezalı oluyor toplam 140 tl plaka basımı dahil nerden mi biliyorum.bu gün yaptım oradan:cat:

Eskiden, tescil ve plaka alma süresi 3 aydı.Şimdi bu süreyi 1 aya indirdiler.
Plaka almazsanız ne olur? Polise denk gelirseniz, yüklü bir miktar ceza yersiniz.
İlla ki "plaka çıkartmayacağım" diyorsanız, yapacağınız şu (Ama, bunu da 2-3 defa yapabilirsiniz); motoru aldığınız yere fatura kestirirsiniz, polis durdurursa -"Bu motor yeni, daha 1 ay dolmadı" deyip faturayı gösterirsiniz.
Fatura tarihi 1 ayı doldurunca, bayie gidip elinizdeki faturayı iptal ettirerek yeni bir fatura kestirirsiniz.
Bu böylece gider,Ta ki, bayi "ya yeter, artık fatura kesneyeceğim" diyene kadar.

Tessekkurler Arkadaslar 1Ay Boyunca Gezecem Daha Sonra Mecbur Alıcam Yardımlarınız İçin Tesekkurler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar