Yeni Motorcu Acil Yardım

Merhaba;

Daha önce hayatımda hiç motorsikletim olmadı arkadasların vitessiz scooter vb motorlarını kullandım ama ciddi manada vitesli bir motor hiç kullanmadım. Yakın zamanda a2 için kursa kaydoldum ve vitesli ucuz bir motor almak istiyorum. Bir ara Yuki alacaktım ama arkadaslarım beni vazgecirdi. 1000-2000 TL arası alabilecegim vitesli hangi motorlar mevcuttur. Bilgisi olan arkadaslardan fikir vermelerini rica ederim..

Hacı o paraya motor alsan dahi sigorta, ekipman ve muhtelif giderler cebini zorlar.

Biraz daha birikim yapmanı tavsiye ederim..

2.el markalar bulursun; kanuni, mondial, kuba tarzında.

İş motor almakla bitmiyor.

sigorta vb giderleri babamdan destek alıcam elimde net 2000 tl var ne alabilirim bu fiyata ?

Normalde az daha ekle ybr al derler de şu son donemlerde ybr de aldı başını gitti. Sen biraz daha biriktir doğru düzgün bir şey al. Motosikletten soğuma.

DKN

bide şöyle düşünün ybr ortalama 5 kağıt ama 10 daha ekleyebilen hâla seri üretimde devam eden çift yada 4 silindir alabiliyo. yani ybr pahalı değil çok çok pahalı ! ybr ye binecek kadar zengin değilim

Açıkçası bütçe az ise sadece CUB alin..
Ucuz yollu çinli veya Türk markası diye satılan modeller ilerde cok masraf çıkartırlar..
Hintli ler alternatif ama 3000tl ile 5200tl arası Tvs-Hero-Tgb markalari var..

Maalesef zorunlu sigorta olayı olunca insanlar motosiklet e yöneldi.
Mondial 100cc CUB lar bile 1800tl den 2300-2500tl oldu.
2.el almayın nasıl kullanıldığı bilemezsiniz devrilme,kaza vb olabilir
Ayrıca vitesli ise nasıl kullanıldığı rodaj-vites dişli durumu vites ten düşme olabilir..

Son düzenleme:
Merhaba;

Daha önce hayatımda hiç motorsikletim olmadı arkadasların vitessiz scooter vb motorlarını kullandım ama ciddi manada vitesli bir motor hiç kullanmadım. Yakın zamanda a2 için kursa kaydoldum ve vitesli ucuz bir motor almak istiyorum. Bir ara Yuki alacaktım ama arkadaslarım beni vazgecirdi. 1000-2000 TL arası alabilecegim vitesli hangi motorlar mevcuttur. Bilgisi olan arkadaslardan fikir vermelerini rica ederim..

1000-2000 TL'nihn ne kadarı ekipman parası?Ekipman alınca, kalan para ile anca bisiklete binersin

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar