Yeni motor

Arkadaşlar az evel mondial zat 150aldım.bi kaç sorum olcak koltuk altı bagajı satan adam açıyordu kilidi fln çalışıyor ama ben açamadım anahtarla ne yapmak gerekiyor açılması için bir de ben motoru aldıktan sora benzinciye fulle dedim azına kadar doldurdu 50 liralıkbenzin aldım bi baktım motorun altından benzin akıo satan herifi aradım hani depo fln delikse söle biliyim de yangın fln çıkmasın yok dedi delik değil benzinci tahlie etmiş abi dedi acaba belli bi süre aktı durdu zaten 1 bardak kadar. bunun dışında motor beklediğim gibi gaz teli gevşek hafif boşluk gidişi güzel daha önce kullandığım mondial 150 hs ve snappy'ye kıyasla

Motosikleti
Fazer8 abs
dostum hayırlı olsun. benzinin yere dökülmesi gayet normal depo fazla benzini tahliyeden dışarı atar. koltuk altına gelince, belki kilidi yeni değiştirmiş veya teli yerinden çıkmış olabilir.

nasıl benzini tahliye ediyor ya, öyle saçma şey mi olur? yağ olsa neyse. deponun kapasitesi ne kadarsa o kadar alır fazla koyarsan taşar. tahliye etmek de neymiş saçmanın saçması bi o kadar da tehlikeli bişe. benzinle oyun olur mu kardeşim patlamayın sonra!

Motosikleti
Fazer8 abs
nasıl benzini tahliye ediyor ya, öyle saçma şey mi olur? yağ olsa neyse. deponun kapasitesi ne kadarsa o kadar alır fazla koyarsan taşar. tahliye etmek de neymiş saçmanın saçması bi o kadar da tehlikeli bişe. benzinle oyun olur mu kardeşim patlamayın sonra!

dediğin gibi olmuyor işte. Haklısın ama işleyiş bu şekilde benimde scooter vardı arkadaşın dediği gibi ağzına kadar benzin koyunca,hemen fazlasını sol taraftan atar

snappy'den sonra zat'a binilir mi ya mininum 6-7 senelik motor :cherry:

Snappyden sora zat bana cift kisilik yatak gbi geldi ya gidisi bile baska ama amortisorler sert ayarlanio mu bilmiorum

F54

sen cub satıp zat aldıysan vay haline
yakında incir ağacı diker ocağına

Valla hiv beyenmedi. Cubu vitesine de alismistim ama 2 kisi binilmie bi de ben yanlis secim yaptim boy 1.90 cubda ayna mayna gormuodum vites deistiriken de bacaklar uzun zorluk yasadim hele 2 kisiyken hepten kotu bu iyidir ben daha once 2 yil 150 hs kullandim masraf cikarmsdi bi kere konjektor deisti o kdr da olsun. Bakarsan bag olur bakmassan dag olur

F54

kardeşim sen hangi okul mezunusun senin dediğinden birşey anlamıyorum da:silent:

Valla hiv beyenmedi. Cubu vitesine de alismistim ama 2 kisi binilmie bi de ben yanlis secim yaptim boy 1.90 cubda ayna mayna gormuodum vites deistiriken de bacaklar uzun zorluk yasadim hele 2 kisiyken hepten kotu bu iyidir ben daha once 2 yil 150 hs kullandim masraf cikarmsdi bi kere konjektor deisti o kdr da olsun. Bakarsan bag olur bakmassan dag olur

İnşallah yazdığın gibi kullanmazsın zat- ı :) yoksa çok başını ağrıtır :bounce:

Snappyden sora zat bana cift kisilik yatak gbi geldi ya gidisi bile baska ama amortisorler sert ayarlanio mu bilmiorum
Valla cub'la nasıl viraja girildiğini bilseniz bi scooterın hele zat'ın gidişini hiç beğenmezdiniz eminim. Yağmurda bile hiç gaz kesmeden 70-80km hızla viraja giriyorum.

2.8 inc lik ekranla bu kdr anladin sen ne yazdigimi bos yere burda basit bi konu icin sorun cikartmayin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar