Yeni Motor Alacağim Ama..

slm arkadaşlar..ben bir scooter almak istiyorum fakat bütçem kısıtlı. yani mümkün olduğunca ucuzunu almak istiyorum.kafama takılanlar şunlar:
bu motoru 1 sene kadar kullanacağım.çin malı alsam olur mu acaba ?
kullanacağım süre içerisinde bana çok fazla sorun çıkarır mı? bir de yakıtı ekonomik olur mu? yardımcı olursanız çok sevineceğim..

öncelikle korumalarını al hemde tam takım bu sana brz pahalıya patlayabilir ama ondn snr motora karar veririsin kalan parana gre asla hafife alma bunu allah korusun ama en ufak bi kazanın bile sakası yok:queen:

dayanıklı birşey arıyosan, ben SYM Mio 100 aldım. 30.000km garantisi var ve gittiğim servise henüz kimse arıza için gitmemiş. çok hafif ve masrafsız bir scooter. vespa gibi mübarek, tık demiyo. biraz uğraşarak fiyatını 3000ytl'ye çekmek mümkün.

arızadan yana şüphen varsa ucuzda istiyosan cup model tavsiye edebilir..

mondial in 100 lük cup ları gayet sorunsuz ve dayanıklı 100cc altında olduıgu için vergiside yok ;)

iyi düşün derim

bir sene seni hayli hayli gezdirir.. tek dezavantajı scoter a göre vitesi ayaktan kendin ayarlaman debriyajsız ama bunada alırşırsın ve vitesli motora geçerken ön ayak olur.. şimdiden hayırlısı olsun.. saygılarımla

100 cub motorlardan alabilirsin.hem fiyat olarak çok ucuz,hem diğer scooter tiplerine göre dayanıklı hemde çok az benzin yakar.

Moderatör
Eger 1 yil kullanacaksan ve degistireceksen kesinlikle sifir kilometre bir motor alma.. 700-1000 YTL arasi 2. el kilometresi az bir motor al.. 3-5 aylik motorlari satiyor sahipleri daha buyuk motor almak icin. 1.500 YTL sifir fiyati olan bir motor 800 YTL'ye kadar dusuyor fiyat olarak.. 300 YTL de alim satim masrafi ekleyecegini unutmazsan yaklasik Bin YTL'ye isini gorecek sana problem cikarmayacak ve 100 Km'de 2 ila 3 litre benzin yakacak bir motora sahip olabilirsin..

Eger 1 yil kullanacaksan ve degistireceksen kesinlikle sifir kilometre bir motor alma.. 700-1000 YTL arasi 2. el kilometresi az bir motor al.. 3-5 aylik motorlari satiyor sahipleri daha buyuk motor almak icin. 1.500 YTL sifir fiyati olan bir motor 800 YTL'ye kadar dusuyor fiyat olarak.. 300 YTL de alim satim masrafi ekleyecegini unutmazsan yaklasik Bin YTL'ye isini gorecek sana problem cikarmayacak ve 100 Km'de 2 ila 3 litre benzin yakacak bir motora sahip olabilirsin..

aynen...kesın sende ehlıyette yoktur....:silent::silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar