Yeni Keeway Tx 125 Cross

Arkadaşlar nette dolaşırken Bu motorla karsılastım gerçekten görüntü olarak harika bi makineye benziyo... Acaba türkiyeye gelir mi ?

keeway%7E0.jpg

Web sitesi

http://www.keewaymotor.com/mot_tx.html

çoğu cross'a taş çıkartır gibi gözüküyor ama gelirmi bi bilgim yok doğrusu :silent:

harun motor güzele benziyor bende bayıldım. artçı içinde ayak pedleri olması güzel ilk başta kanuni gibidir dedim ama sonra resmi inceleyince bayağı cici bişi :)

motorda gordugum tek sorun motor titreşimlidir.. yukı skygo aynı motora sahip... ama görünüş 1 numara...

görünüş olarak şık duruyor.zaten keeway şıklığa dikkat eden bir firma.zaten tek yaptıklarıda o başka bi numara yok.bu motorda landcruiser hikayesine döner yakında.

Aldığınız motorda mutlaka blastör olup olmadığına dikkat edin.

Son düzenleme:
Super Moderator
Keeway'in geçen sene getirmeyi düşünüp resmi internet sitesinde de fotoğrafını-teknik bilgisini yayınladığı cross modelde titreşim konusunda çok büyük iddiaları vardı, sanırım benzer durumda bunda da aynı tutum sürecektir.

@sky_1981; hoşgeldin:rendeer: de yanlış yerde hoşgeldin bekliyorsun sanki:p
Tanışma bölümüne uğramayı bir denesene...

@redrose Aha işte benım titreşimsiz motorumdan:.. İsteyen olursa itinayla satılır... Arkadaşım bu arada resmi çaldım.. Farklı yerlerde kullanabilirim. :cat:

@sky_1981 Hoşgeldin arkadasımda @olcan138 ın dedigi gibi yanlıs yerde hoşgeldin bekliyosun...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar