yeni kaza

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saat 14:30 sıralarında haliç köprüsü çıkışında bi kamyondan düşen oyuncak sonucunda hakimiyeti kaybedip düştü olaydan 5 dk sonra ordaydım arkadaşı yine mont ve kask korudu omzunda ufak bi ağrı dışında birşeyi yok kamyon yakalandı motorun masraflarını sigorta karşılayacak arkadaşa acilşifalar diliyoruz.

Geçmiş olsun arkadaşım.En kısa zamanda iyileşmen dilekle:rendeer: rimle.Sevgiyle kal.

KARDEŞİMİZE GEÇMİŞ OLSUN ÖNCELİKLE.ARKADAŞLAR DİKKATLİ OLALIM LÜTFEN.TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN.:pale:

geçmiş olsun kaza yapan arkadaşlar allahtan acill şifalar diliyorum bunları yazmak ve duymak istemiyoruz ama maalesef her gün duyuyoruz üzülüyoruz büyük geçmiş olsun..

Arkadaşa çok çok geçmiş olsun.
Her türlü araçtan düşebilecek her türlü cisim trafikte tehlike oluşturur, trafik dersinde öğretilen bu. Maalesef bu tehlikeye en fazla maruz kalan biz motorlular.
Umarım en kısa zamanda o ağrı da geçer ve motoruna kavuşur.
Tekrar geçmiş olsun.

Kardeşim bende Bu arada Kamyon ve Tır Kullanıcısıyım ama bütün önlemlerimi alırım yükün .Veya başka bir cismin Yola düşmesi ne demek ya Büyük Tehlike arz eden bir durum. dikkat etmek ve tedbirli olmak lazım.. Kaza yapan arkadaşa Gecmiş olsun

oy oy bana yolda ençok korku veren şeylerden biri allah beterınden saklasın cok buyuk gecmıs olsun :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
büyük geçmiş olsun,Allah beterinden korusun...

McA

Çok geçmiş olsun..
Kamyonların ardında seyrederken daha da dikkatli olalım.. Dokulen kum, dagılan toz, yağ yada düşen bilimum materyal.. Örnek omzuma çarpan, gorevi meyve sandıgının ustunde durmak olan yarım gazete sayfası.. Yuzume denk gelseydi muhtemelen bu mesajı yazamazdım..

çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda eski sağlığına kavuşur arkadaşımız....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar