Yeni gelmedim ,geri geldim 😃

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
Hayır hava soğutmalı. O nedenle hp ve tork düşük. Cılız bir kasa ve daha basit yürüyen aksamı var.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Hayır hava soğutmalı. O nedenle hp ve tork düşük. Cılız bir kasa ve daha basit yürüyen aksamı var.
O zaman medleydeki 155cc i-get motor ile bu ayni degil. Ben ayni saniyordum. Primavera 150 yerine medley 150 daha mantikliymis demek ki.

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
O zaman medleydeki 155cc i-get motor ile bu ayni degil. Ben ayni saniyordum. Primavera 150 yerine medley 150 daha mantikliymis demek ki.
Farklılar. Artık hava soğutmalı küçük cc almamak gerek.

Tekrar hoşgeldin de eski rumuz ne idi merak ettim , rüzgarın kızı Şule senmiydin 😃
Vespa hakkında da şunu söyleyebilirim,
Bence kocaman bir balon 😊
Güzel pazarlanmış bir isim Vespa , teknik olarak Piaggio'nun diğer modellerinden bir farkı yok , mesela ben 132.000 km dir Piaggio Medley kullanıyorum ve bence yol yapmak için şasesi , bloğu birebir aynı bir Vespa'dan çok daha iyi tercihtir..

Sizin amacınız yol yapmak değilde şekli , imajı ile mutlu olmak ise evet Vespa iyi tercihtir..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

150lilik medley kullanmistim, tek kisi, şileye gidip gelirken hic sorun olmamisti ama artci ile yorar...
Bugün benim 132.000 km de ki Medley ile yaptığım yolu yazayım mı hemde artçılı ,

Şile'den Levent , buradan artçılı ve 30 kg kadar yük ile İzmit Skate Park , burdan Yuvacık kesmedi Aytepe , sonra tekrar Levent sonra Bayrampaşa sonra Levent ve günü Şile'de tamamladı benim minnak Medley'im 😀 ne o yoruldu ne biz Levent ten İzmit'e 110-120 45 dk da gittik dönüş aheste oldu..

Haritadan baktım 460 km yol tepmişiz , saat 12 de çıktım 22 de tekrar evdeydim..
Saat 00.47 olmuş hala ayaktayım 😁

Son düzenleme:

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Tekrar hoşgeldin de eski rumuz ne idi merak ettim , rüzgarın kızı Şule senmiydin 😃
Vespa hakkında da şunu söyleyebilirim,
Bence kocaman bir balon 😊
Güzel pazarlanmış bir isim Vespa , teknik olarak Piaggio'nun diğer modellerinden bir farkı yok , mesela ben 132.000 km dir Piaggio Medley kullanıyorum ve bence yol yapmak için şasesi , bloğu birebir aynı bir Vespa'dan çok daha iyi tercihtir..

Sizin amacınız yol yapmak değilde şekli , imajı ile mutlu olmak ise evet Vespa iyi tercihtir..

Bugün benim 132.000 km de ki Medley ile yaptığım yolu yazayım mı hemde artçılı ,

Şile'den Levent , buradan artçılı ve 30 kg kadar yük ile İzmit Skate Park , burdan Yuvacık kesmedi Aytepe , sonra tekrar Levent sonra Bayrampaşa sonra Levent ve günü Şile'de tamamladı benim minnak Medley'im 😀 ne o yoruldu ne biz Levent ten İzmit'e 110-120 45 dk da gittik dönüş aheste oldu..

Haritadan baktım 460 km yol tepmişiz , saat 12 de çıktım 22 de tekrar evdeydim..
Saat 00.47 olmuş hala ayaktayım 😁
Yaw biz senle bir miyiz, cogumuz acemiyiz senin yaninda😂 tek motorunda yaptigin kmyi ben muhtemelen 1 yilda yapiyorumdur😂 taze motorcu kullanimi ve tecrubesi farkli tabi ki, bunun farkindayim.
Medleyi almadan once senin yazdiklarini da okumustum, demek ki iyi motor diyerek almistim ve de yanilmamisim. Butce elverseydi medleyi satmaz, yillarca kullabirdim ve yanina orta sinif uzun bacakli bisey alirdim ama iste olmadi, beklemedigim zamanda olumsuz gelismeler oldu.
Vespanin bence en buyuk eksigi teker capinin kucuk olmasi ama buyuk olsa bu sefer de vespa olmazdi, beverly ya da medley olurdu. Bi de bence kaliteli olsa da vespanin olayinin imaj da oldugunu kabul etmek lazim. Benim 4 yasina yaklasan ve forzaya bakmayan oglan bile kirmizi vespa gorunce gozlerini bakip "aha kirmizi motor" diyor😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar