Yeni bir motor için yardım !!!

Arkadaşlar sitenize yeni üye oldum ve çok beğendim bir motor almayı düşünüyorum ilk motorum olacak inşallah ama fazla bir bilgim yok onun için sizden yardım almak istiyorum cross tipi bir motor almayı düşünüyorum fiyat limitide 2500-3000 ytl falan olsun sizce ne marka bir motor almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla...
Not:Sitenize yeni üye olduğum için sizden gelen mailleri nerden okuyacağım onu bilmiyorum msn adresime cevaplarınızı gönderirseniz sevinirim adresim [email protected]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yukarıdaki arama yazan kısıma bildiğin markaların isimlerini yazarsan faydalı bişeyler bulabilirsin

Hoşgeldin

yok o kadar bir bilgim yok yani marka konusunda hangi motoru alsam iyi ederim

bence çin malı krosslara kesinlikle bakma 2.el honda yamaha kawasaki temiz olarak araştır hondaxl200 bu fiyatlarda bulabilirsin deneme şansın olursan dene farkı anlıcaksın

ikinci el olmasınıda pek istemiyorum aldımı temiz birşey olsun diyorumçok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

super_meke sen de ybr 125 varsa sözüm sana...2 hafta önce bursada ybr motoru açtılar motor çin malı...xl 200 de çin malı alayı çin malı...seninde biliyo olman lazım...

GoKaGo' Alıntı:
super_meke sen de ybr 125 varsa sözüm sana...2 hafta önce bursada ybr motoru açtılar motor çin malı...xl 200 de çin malı alayı çin malı...seninde biliyo olman lazım...

YBR 125 çindede üretilse bile motoru çin bloğu değil ,
çinlilerde marş motoru karb. ile silindir arasında , yamahada ise aşağıda ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar