Yeni başlıyorum

öncelikle iyi forumlar ben bu işlere yeni giriyorum yaşım 18 ehliyete yeni yazıldım hafiftende bi motor arayışına girdim ve en çok hoşuma giden tarz cross motorlar oldu şu anlık gözüme kestirdiğim küba black cat var ehliyeti aldıktan sonra almayı düşünüyorum yeni başlayan olarak önerebileceğiniz şeyler varmı

motora baktım lastikleri tam araziye uyumlı değil. hibrit. arazide kullanıcaksan eğer lastik almalısın. full ekipman almanı tavsiye ederim arazide bol bol düşme kalkma olayı yaşanıyor. bide kendine bi gurup bul tecrübeli birileri. peşlerine takılır gezersin. başlangıç için sana yetip yetip artar o motor. ilerde spesical bişiler alırsın.

Bende 18 e giricem şubatta bişiler bakıyorum cross alınca 1 2 sene degisiklik yapamam motorda oyzuden klx250 düşünüyorum nede olsa bir süpersport makine degil ağır olsun gazı acmazsan da Fazla motoe gitmez zaten hem şehir içi kullanıcam arada bir araziye giririm

Arazide başlayacaksan mantıklı olabilir, düşme kalkmada da çok yara açmaz.
Ama üstündeki lastikler her ne kadar hibrit de olsa naylon ve dişli lastik. Acemisin, dönüşlerde frenlerde, kaygan zeminlerde sıkıntı yaşayabilirsin

Arazide başlayacaksan mantıklı olabilir, düşme kalkmada da çok yara açmaz.
Ama üstündeki lastikler her ne kadar hibrit de olsa naylon ve dişli lastik. Acemisin, dönüşlerde frenlerde, kaygan zeminlerde sıkıntı yaşayabilirsin

Kardes uygunmudur yani daha çok asfaltta kullanicam ama araziye de girip vın vın yaparız arada birde binaya soksarken basamklarin üstünden geçer taşımaya gerek kalmaz malum garaj yok ☺☺

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar