Yeni Başlangıç için

Merhabalar arkadaşlar , Chopper hastasıyım yani anlatamam :)) Herneyse Romanyada yaşıyorum ve chopper almaya karar verdim , ehliyet kursuna yazıldım sanırım eylülde sınav tam olarak nezaman bilmiyorum buradan kontakt kurmak zor oluyor , 10-12 bin max önceden scooter kullanmışlıgım var tecrübem var fakat vitesli hiç bilmiyorum. Başlangiç olarak araştırdım fakat yinede siz kullananlar daha iyi bilirsiniz ne almak lazım ,

begendigim motor tarzlarının fotolarını atacagım , fazla bilgim olmadıgı için kusura bakmayın .. :)
Boy :186 KG:75
Bu tarzda yanına çantasını bilmemnesinide koymak istiyorum .. Yardımcı olursanız arkadaşlar çok yardımcı olursunuz , saolun şimdiden..
7kl6yN.jpg
[/url][/IMG]
a5Vzz4.jpg
[/url][/IMG]

Bunlar cruiser tarzının alt türlerinden biri olan "bobber" diye geçen makineler. Standart üretimler böyle olmaz, sonradan modifikasyonlar ile bu hale gelir. Amaç tüm fazlalıklardan kurtulup, olabildiğince spor bir hale getirmektir. Yani bu makineye öyle çanta falan takılmaz, gülünç olur. Çanta istiyorsan klasik tarzda makinelere bakman lazım.

Her neyse bu ön bilgiden sonra gelelim esasa, bence böyle bir makineye hakim olacak durumda değilsin. İlla alcam diyorsan, önce güzel bir eğitim almanı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar