yeni başlangıç için yardm

merhaba foruma yeni katıldım umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır.
19 yaşındayım racing tarzı bi motor almak istiyorum daha önce motor kullandım fakat racing tarzı değildi kullanabileceğim konusunda kendime güvenim sonsuz fakat bi kaç model arasında gidip geliyorum yamaha yzf r125, honda cbr 125 veya hyosung gt250r almayı düşünüyorum sizce yeni başlayan birine en uygun olanı hangisi bide fiyatının uygun olması için 2. ele yönelmek istiyorum çünkü bu motoru max 3-4 ay kullanıcam fazla bi zarar etmemek için sizce doğrumu düşünüyorum ?

Hoşgeldiniz iyi forumlar.. Neden racing tarzı motor ? Cbf 150 ye ne dersin ? Başlangıç için, sonra Cbr 250 ye geçebilirsin veyahut gt250r ye . . .

benim ilk motorum gt250r ve acemi olduğum için düşe kalka sürmeyi öğretti :)

racing tarzı düşünmemin sebebi görüntüden dolayı cbf150 yide düşündüm ama görünüşü pek hoşuma gitmedi

Maddi yönden sıkıntın yoksa önce kapsamlı bi eğitim sonra da direk 250 cc almanı tavsiye ederim. Ninja 250r önerebilirim.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
racing tarzı diyorsan hemde acemiysen 125 cc motor al derim.Markalar arasında bir çok fark var.Hem kendi zevkine hemde kriterlerine göre bir motor bulmanı tavsiye ederim.Birde 3-4 ay kullanacam demişşsin ben yerinde olsam hiç başmamam çünkü motor 3-4 ay bilinelecek bir araç degil YAŞAM TARZIDIR.
düşüncelerine saygı duyarım.

Ninja 250 r hyo ya falan girme derim ilk alicaksan buyuk motor hyo oturusu falan kullanimi cok rahat degil 1 hafta falan once ikisi arasinda kalmistim dun 2 sine de binme firsati buldum kesinlikle ninja derim fren falan cok kotu hyo da

c90

merhaba foruma yeni katıldım umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır.
19 yaşındayım racing tarzı bi motor almak istiyorum daha önce motor kullandım fakat racing tarzı değildi kullanabileceğim konusunda kendime güvenim sonsuz fakat bi kaç model arasında gidip geliyorum yamaha yzf r125, honda cbr 125 veya hyosung gt250r almayı düşünüyorum sizce yeni başlayan birine en uygun olanı hangisi bide fiyatının uygun olması için 2. ele yönelmek istiyorum çünkü bu motoru max 3-4 ay kullanıcam fazla bi zarar etmemek için sizce doğrumu düşünüyorum ?
gel seni mondial 125mh driftçi yapalım ister comuter diye bin ister r diye bin istersen naked olarak bin fiyatı gücü seriliği seni hasta etmeye yeter onunla bi 5-10 bin km yap sonra istediğin bir motora geçebilirsin fikrimce bi göz at
http://www.motosiklet.net/forum/mot...l?prefixid=03_Mondial_Motosiklet&daysprune=-1

hyo-ninja-cbr 250 bu 3 motoruda denedim
yeni başlayacak birine hyo zor motor.avantajı kaslı yapısı.yeni başlayana tavsiye etmem
cbr 125-250 bunlar bence tam racing gibi şatafatlı guzel durmuolar ve ince kasaları.600luk motorun yanına park edince mobilet gibi kalır.ama kaliteli motor acemi şöföre iyi sürüşü kolay.
ninja 250 ise hyo kadar iri olmasada iri motor 600 cc bi racingden biraz ince.sekli şemali güzel.ama fiyatı diğerlerinden pahalı.ayrıca sürüşü kolay freni çok iyi.bide yakıtı dierlerinden biraz daha fazla
senin yazdıklarına göre ninja en mantıklısı.
ama 3-4 ay bineceksen o para verilmez.bi scooter al ekonomik takıl onunla

hocam bu 600 görünümlü ne demek? artık 125-250cc racing bir pazar bir klasman/tür haline geldi. yzf r125ten pişman olmazsın. hemende sattırmayacak bir motor. ancak illa satacam diosan honda al. sonra r125e bağlanın falan... çok acemi değilim diosan ninja tavsiye ederim. 33hp iki silindir.

Hyosung ve Yamahanın oturuş pozisyonları herkesten duyduğum kadarıyla çok rahatsız cbr125 ve 250 için ise

okuduğum duyduğum herşey rahat oturma pozisyonu ve birçok detay daha üst cc lere geçene kadar Racing adına sana herşeyi öğretmek üzere tasarlanmış.

Aralarında en şık tasarıma sahip olan yamaha 125 R bence, fakat yüksek cc motorlara merakım olsaydı eğer "eğitim + cbr 125 / cbr 250" en iyi ilk adım olurdu ( Şahsi Fikrim )

cbr 250 inceleme - http://www.youtube.com/watch?v=o2RNBkYkTN8

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar