Yeni Aşkımmmm.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cenk sen gidip uyusana :p :p

Almış binecek kız ne demek arkadaşım ya, hiç yakışıyor mu sana..Sanki bisiklet aldı, birkaç hafta gaz vermesin, o mu yani olay..Bir kaç hafta geçti tamam pişti yani bu kız...

Forumun birinde ikisi de birbirinden akıllı iki kız varmış. Biri sukutır almış, öteki SS almış. Skutırlı kız ötekini uyarmış haklı olaraktan ama aklına da bir kurt düşmüş, acaba demiş... kendini SS in üstünde düşünmüş... yok yok demiş, akıl karı değil bu iş... sonra uzun süredir görüşmediği bir arkadaşıyla rastlaşmış, skutır aldım onla geziyorum demiş, arkadaşı da kızım sen manyak mısın, benim bir arkadaş düştü bacağı kırıldı demiş... Skutırlı kız içinden üff demiş... akşam uykuya dalmaya çalışırken tekrar kendini SS de düşünmüş..

Bu hikaye uzar gider böyle, buraya kadarını ben yazdım:queen:

Çok başarılı bir seçim, hayırlı sürüşler.. Hehehe.. Her koyun kendi bacağından hesabı :)))) İki gün sonra düştüm kaldım, kolum bacağım kırıldı dersen vaah vaah dememizi bekleme ama :wiinkk:

Ayrıca 10 bine yakın seyhan tecrubesi aklı başında birinin 600f 'e geçmesi için yeterlidir.. Fikrim budur katılmayan katılmasın hiç problem değil.. Gözünü korkutma Meliss, canavar gibi de sürersin..

Cenk ne kadar tutarlısın öyle :cherry: Şu iki mesajdan sonra Meliss'in seni pek dikkate almayacağını düşünüyorum. :cherry: :mrgreen:

İster alır ister almaz kendi tasarrufudur. Ben ilk mesajı yazarken bu ablamızın 10 bin km'ye yakındır Seyhan kullandığını bilmiyordum. Topici tamamen okumamıştım. Neyse daha sonraki fikrim budur Onur. Beni, seni, Tuğba'yı ya da başkasını dinler, dinlemez.. Benim fikrim çok büyütüyorsunuz konuyu.. NEyse uzatmaya gerek yok, gereksiz polemik oluyor..

Birilerinin hayatı kurtulacaksa, büyütmekte haklıyız. Tabi bunu Meliss için söylemiyoruz. Bu konuyu okuyan başka arkadaşlarımız için.

Neyse sen zaten her koyunun sana göre kendi bacağından asılacağını söylemiştin. O yüzden takma sen, "hayırlı olsun" de ve geç :cat:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Senden önce bir iki kelime etmiştim de yetmeyeceğini düşündüm. En azından başka okuyanlara faydası olsun diye kapsamlı yazdım :) Ekleyeceklerin varsa hiç çekinme, neresinden dönersek kardır :cat:

senin de işin zor. herkesin oh ne güzel, hayırlı olsun mesajları arasında kalkıp ne yaptın sen alınacak motormuydu demek acaba çekemiyor mu düşüncesi doğurabilir. hani meşhur bi tanışma başlığında da benzer bi durumla karşı karşıya kalmıştın geçen :wiinkk:
ben se diyeceğimi dedim zaten, artık dönülecek nokta geçilmiş kanımca. bundan sonrası hayır duaya bakar :)

artık dönülecek nokta geçilmiş kanımca. bundan sonrası hayır duaya bakar

Şebnem in bi şarkısında "Kim yenmiş kaderi duayla" diyor o geldi aklıma, neyse :)
Diyeceğim başka bişey, bence yapılacak şey varsa o da eğitim almasıdır..:cat: :cat:

Sevgili arkadaşlar...
Tartışılan konu ile ilgili olarak çok yakın bi zamanda (cumartesi akşamı) başımızdan geçen bir olayı paylaşmak istedim. Belki yardımcı olur arkadaşların görüşlerini oluşturmasında...
Ben motora 250 lik Hyosung cruiserle başladım. epeyce kullandıktan sonra satıp FZ6 ya bindim bir süre. Şu an onuda battık ve motorsusuz. Ancak ayrı kalmalar hiç bir haftadan daha uzun sürmedi. Hyosung'dan Fazer a geçtiğimde, ilk gaz verip motoru kaldırmaya çalıştığım an aklıma geldi. Hyosung da kaldırmak için gazı epeyce açmam gerektiği için, Fazer da da aynı tekniği uygulamaya çalıştım. Sonuç ne oldu biliyormusunuz. Ben yerde, makine benden 5-6 m ilerde yerde. Tutamadım anlayacağınız.
Fazeri satılalı 5-6 gün oluyor. Cumartesi akşamı Ankara'dan Ophicornus (Derya) arkadaşla Ulusan Motor un önünde buluştuk. Onlar da dükkanı kapatmak üzere oldukları için, bi pastaneye oturalım dedik. Sağolsun Derya bize motorunu işaret edip hadi siz motoru alıp gelin dedi nişanlımla bana. Bilin bakalım ne oldu. EN500 ü kalrımadım ve olduğu yerde devirdim, başlangıç tarzım olan bi motor olmasına rağmen.
Uzun lafın kısası, her model ve tarz değişimi kendi sürüş tarzınını dayatıyor sanırım. Yani Seyhan daki 10.000 km Fazer'a, 600F e, 600RR a geçildiğinde havadır. Çünkü herşeyden önce tarz farklı, sürüş karakteri farklı vs. vs.
Bana öyle geliyorki sağlam olanı başlangıçta tarzımızı belirleyip, eğitimimizi alıp, aynı tarzda yavaş yavaş büyükmek makinelerimizi. Ki zevkimiz hiç azalmadan yaşayalım tutkumuzu. Anlatamadıklarım olabilir, sürc-i lisan ettikse affola...
Sevgiyle:rendeer:

Ağzından bal damlıyor kardeşim :) Sağol varol :) :cat:

Sana da geçmiş olsun :rendeer:

hayırlı olsun melis abla.en iyi motosikleti seçmişsin.seyhan 250 nin üzerinde karikatür gibi duruyor olabilirsin ama cbr yakışmış.yani bir motosiklet bir bayana bu kadarmı yakışır.bir bayan bir motosikletin üzerinde bu kadarmı güzel durur.allah seni ve motosikletini kazadan beladan korusun...

Tabi hızlı kullanmayacaksan öyle bir motosikleti neden aldın bu da ayrı bir çelişki :wiinkk:
Her zaman 250km sürate çıkmak için alınmıyo ki bu motosikletler sadece uygun zaman ve yerde çıkılabilir tabi.SS makinanın hızlanması daha önemli değil mi son süratten zaten?

Her zaman 250km sürate çıkmak için alınmıyo ki bu motosikletler sadece uygun zaman ve yerde çıkılabilir tabi.SS makinanın hızlanması daha önemli değil mi son süratten zaten?

Birinin böyle anlayıp da atlayacağını biliyordum zaten :cherry:

SS'ler pist makineleridir ve bunun için üretilirler. Bu da demektir ki her zaman yüksek süratte gitmek için üretiliyor ve satılıyor. Bilmem anlaşıldı mı? :)

Ağzından bal damlıyor kardeşim :) Sağol varol :) :cat:

Sana da geçmiş olsun :rendeer:

Teşekkürler dishy; yaşadıklarımı paylaşmak istedim.
Açıkçası ben melis i bayan motorsiklet yarışçımız gibi bu zevki ve sporu en üst düzeyde yaşarken, 1000 lik uçan halılarda görmek isterim. Ama motor üzerinde yüzünde korku ifadeleri değil, mutluluk gülücükleri ile...

toqi.sana katılıyorum.yani motosiklet 250 270 basıyo diye 250 270 basmakmı gerekiyor.benim motonun max hızı 170km/h ama 130'geçmiyorum.normal şartlar altında en son 100 yapıyorum(bizim burda ollar biraz bozukta.)acil bir durum yoksa. ne diye kendimi ve motorumu riske atayım. ne gerek var...

Sevgili arkadaşlar...
Tartışılan konu ile ilgili olarak çok yakın bi zamanda (cumartesi akşamı) başımızdan geçen bir olayı paylaşmak istedim. Belki yardımcı olur arkadaşların görüşlerini oluşturmasında...
Ben motora 250 lik Hyosung cruiserle başladım. epeyce kullandıktan sonra satıp FZ6 ya bindim bir süre. Şu an onuda battık ve motorsusuz. Ancak ayrı kalmalar hiç bir haftadan daha uzun sürmedi. Hyosung'dan Fazer a geçtiğimde, ilk gaz verip motoru kaldırmaya çalıştığım an aklıma geldi. Hyosung da kaldırmak için gazı epeyce açmam gerektiği için, Fazer da da aynı tekniği uygulamaya çalıştım. Sonuç ne oldu biliyormusunuz. Ben yerde, makine benden 5-6 m ilerde yerde. Tutamadım anlayacağınız.
Fazeri satılalı 5-6 gün oluyor. Cumartesi akşamı Ankara'dan Ophicornus (Derya) arkadaşla Ulusan Motor un önünde buluştuk. Onlar da dükkanı kapatmak üzere oldukları için, bi pastaneye oturalım dedik. Sağolsun Derya bize motorunu işaret edip hadi siz motoru alıp gelin dedi nişanlımla bana. Bilin bakalım ne oldu. EN500 ü kalrımadım ve olduğu yerde devirdim, başlangıç tarzım olan bi motor olmasına rağmen.
Uzun lafın kısası, her model ve tarz değişimi kendi sürüş tarzınını dayatıyor sanırım. Yani Seyhan daki 10.000 km Fazer'a, 600F e, 600RR a geçildiğinde havadır. Çünkü herşeyden önce tarz farklı, sürüş karakteri farklı vs. vs.
Bana öyle geliyorki sağlam olanı başlangıçta tarzımızı belirleyip, eğitimimizi alıp, aynı tarzda yavaş yavaş büyükmek makinelerimizi. Ki zevkimiz hiç azalmadan yaşayalım tutkumuzu. Anlatamadıklarım olabilir, sürc-i lisan ettikse affola...

Aynen katılıyorım,
Birdefa kullanım /oturuş tarzları farklı,Fren vites farklı yerde,Hızlanma süreleri çok farklı,Birde kullanacak kişinin fiziki özellikleri, altındaki gücün oranı ile doğru orantılı olmalı,Bunlar hep kriterler,artar gider.
Bence de böyle bir geçişte eğitim ve bir okadarda tecrübesi çok önemli,
Dikkatli sürüşler dilerim,

toqi.sana katılıyorum.yani motosiklet 250 270 basıyo diye 250 270 basmakmı gerekiyor.benim motonun max hızı 170km/h ama 130'geçmiyorum.normal şartlar altında en son 100 yapıyorum(bizim burda ollar biraz bozukta.)acil bir durum yoksa. ne diye kendimi ve motorumu riske atayım. ne gerek var...

Sevgili dostum...
İnsanlar 600 lük SS lere 25-30 bin YTL parayı sadece görünüşlerini sevdikleri için mi veriyorlar sanıyorsun. Ayrıcı Bu forumlarda pek çok okumuştum. Hız tutkusu ya da Phoenix Sendromu diye bişey var.
Ayrıca senin altında olsun bi R6 ya da CBr 600 veya ZX6-GSRx 600 basma bakalım. Bu makinelerin ruhu budur. Basılacaktır. Emin ol sonunda açacaksın o gazı. Hatta bi süre sonra yetmeyecek o sürat, büyüteceksin makineyi... Elinde güç olan kullanır veya kullanmak ister.... (Bkz. Yüzüklerin Efendisi)
Kolay gele:rendeer:

meliss motoru satmaya gitdi heralde pro:)f650gs fln alıcak galiba:):):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar