Yeni Aşkımmmm.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim kastettiğim küsmüş olabileceğiydi, "haber alamıyoruz" lafı oraya gitmemiş tabi :p uygun bir kelime bulmak lazım :p

Üstteki mesajından da tam o anlaşılıyor zaten :mrgreen: :mrgreen:
Nerden bilelim müneccim miyiz :mrgreen: :queen:

+ Küsmüşte olabilir, hatunlar genel de kırılgan oluyor :)
Benim dışımdakiler :mrgreen: :queen:

Son düzenleme:
hayırlı olsun maşallah diyelim muhteşem 2 li olmuşsunuz kazasız binmek nasip etsin hep ikiteker üzereinde kalman dileğimle..

Dikkatli olman dileğimle :rendeer:

Not: Resimlerine dikkatli baktığımda depoya yappışık oturma pozisyonun.. Biraz daha geriye oturursan hem depopn çizilmez hem dengeni daha rahat sağlarsın. Nacizhane önerim :)

Görmeye gelicem inşallah yakın zamanda :) Bi tur verir misin? :queen:
Hayırlı uğurlu olsun Elifciim. Kazasız belasız nice güzel günlerde motorunla inşallah:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim kastettiğim küsmüş olabileceğiydi, "haber alamıyoruz" lafı oraya gitmemiş tabi :p uygun bir kelime bulmak lazım :p

Yok canım niye küseyim, tam tersi, beni düşünüp, güzel fikirlerini paylaştığın için minnettrarım... Ayrıca bugün ilk uzun yolculuğuma çıktım.. Gerçekten dediğin gibi, insan nekadar hız yapmayacağım desede hız yapılıyor.. kim nederse desin.. ben o kadar dedim "yapmıcam yapmıcam " diye,, amaaaa maaleseff oluyorr.... çok haklıymışısın...

Yok canım niye küseyim, tam tersi, beni düşünüp, güzel fikirlerini paylaştığın için minnettrarım... Ayrıca bugün ilk uzun yolculuğuma çıktım.. Gerçekten dediğin gibi, insan nekadar hız yapmayacağım desede hız yapılıyor.. kim nederse desin.. ben o kadar dedim "yapmıcam yapmıcam " diye,, amaaaa maaleseff oluyorr.... çok haklıymışısın...

Hehehehe :mrgreen: Sakalımız da var ama nedense ilk başta pek dinlemiyor insanlar :cherry: Keçi sakal ondan olsa gerek :p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
mont kask içinde siyah önerilmez ama yakışmış , kazasız belasız kullanırsın insalla

O kadar forumdayız yeni görüyorum bu fotoğrafları. Hayırlı olsun. Gerçekten çok yakışmış. :cherry:

Allah kaza bela vermesin. Yolun açık olsun.

Hayırlı olsn kimin ne dediğine bakma moton çok güzel sağlıktan kullanasın:d

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
yukarıda cevap yazdım polemik yaratmak istemiyorum :p :cherry:

aman hız yapma :( güle güle kullan.Dikkat etmedim kaç model bu alet?:silent: Pahalı aldım demişsin sorması ayıptır kaça aldın :):mrgreen: ne olursa olsun sağlıcakla bin.Bayanlarında hız tutkusu ilginç oluyor.:wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar