walla 30 senemidir dükkanda duruo 40 senemidir duruodu bilemicem onucüki aldıqımda üstü hep tozdu anca bu kadar temizliyebildm
ne yapalım burda başka kask satan yer yok :S hem burada kimse dogru dürüst kask bile takmıo şuanaa kadar sadece 4 kişide kask gördm biri arkadaşım dierlerini tanımıorm arkadaşlar yorumlarınız icinde sağolun herkeze kazasız belasız sürüşler
kardeşim hayırlı olsun. başına gelirse diye söyleyeyim. 4 kişiden biri olman kesinlikle kendini saftirik gibi hissettirmesin. bu duyguyu bir iki günde atlatırsın.
burada da millete kalsa pek kimse takmaz. ve ben ilk taktığımda bir acayip hissetmiştim. sanki herkes mal gibi görecek sanmıştım. hatta honda today kullanan amcamın "100 liralık saksı almış hi ha ha haaaa" gibi dalgalı laflarına muhatap olmuştum (normalde de çok güleç sevdiği herkese lafla çatan biridir çok severim kendisini). "ben kafam olduğu için takıyorum amcam sen takmıyorsan sebebin yoktur" diye dalgasına cevap verdikten sonra "Allah senin başına kaskın gerekliliğini anlayacağın bir durum getirmesin" demiştim. öyle deyince biraz sesi kesilmişti.
şimdi kask olmadan motora binemiyorum çıplak gibi hissediyorum. kasktan değil kasksızlıktan rahatsızlık duyuyorum.
özetle çevrenden gelmesi muhtemel lafları kafana hiç takma onun yerine yine kask tak. ve korumalara vereceğin paraları asla malayani harcama olarak görme. kazasız belasız inşallah.