ybr disk frenden gelen ses..açıp kapattığmda geçiyor??nerden geldiğini anlayamadım?

merhabalar..ybr 125 im var..2500 km de. disk frenden garip sürtünme sesleri geliyor.servise göçtrdüğmde ilgilenmeden tozlanmıştır dediler.temizledilr..ses geçtş
ancak 1 gün sonra yeniden çıktı...öyle garip bişey ki kontağı açıp kapattığmda geçiyor..sonra bir müddet sonra yeniden geliyor..bu ne garip iştir?

servis doğru solemiş benimde aklıma gelen tek şey buydu.kesin toz kaçmıştır arasına.hatta bu dediğin ses arabalardada bazen oluyor:cat:

benim arka frende olmuşdu çok kötü bir ses başlamıştı. Balataları zımparadılar geçti. Tozlanmadan ve su girdiği için oluyormuş sanırım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dısk ten ses gelmesi dogal ..toz,kül,su.. vs vs ..etkiyo tabi ..fakat benım anlamadıgım hangi kontagı acıp kapatıyonda geciyo??

Disk frenin balata kalitesindende cok farkedıyor. Motorumu yeni aldıgım zaman 2500km yarmurda camurda kulandım ses yapmadı hıç. Balata değişince dediğiniz gıbı şu anki balata pislenmeden etkileniyor artık.
Orjınal balatası sanırım daha az metal alışımlıydı o yuzden hem ıyı tutuyordu hem ses yapmıyordu, cabuk bıtıyor ama olsun keşke bulabılsem aynısından alcam 5/10 tane.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar