YBR 125G Offroad (Ybr nin evrim geçirmiş hali :)

Eğer bu gerçekse yani şaka felan değilse vallahi olmamış ben hiç beğenmedim kardeşim ben tasarım yapsam bundan katbekat daha güzel olur :) gaza getirirseniz yaparımda :p:p

acemice yapılmış bir modifiye sanki. ilk bakışta farkına bile varamıyorsun kros olduğunun. eski hamam eski tas.

Ben böyle cross un off road ın içine mıçıyım baska söze gerek yok bence

Valla daha hoş yapabilirlerdi. Beklentileri karşılamaz bence yerden yüksekliğini artırıp tekerleri akort telli endurolar gibi olsaymış çamurluğada bi çare bulsalarmış hakkatten güzel olacakmışta nerdeeeeeeeeeee...

:pr: niye kimse anlamıyor. bu motor cross diil. yamahanın 125 cc cross modeli var zaten.

resimlerde gördüğünüz gibi, dağ tepe çıkmıyor. sadece toprak yolda gidiyor. toprak yoldada ybrnin başına gelebilcek en kötü şey ön tekerlekle çamurluk arasına çamur girip tekerin dönmesini engellemesi. tecrübeyle sabittir:pale:

daha fazla seçenek olması ve aksesuarların artması açısından bence çok güzel:rendeer:

ama zaten türkiyeye gelmez, gelsede 1milyar fark olur kimse almaz

üzerindeki o iğrenç sakura lastikle araziye girmek yürek ister. 1 yıl kullandım da o şekilde, o lastiklere ne diyeceğime hala karar veremedim.

hortlatmayın arkadaşlar yeter beyenilmedi işte ama elcik korumaları güzel olmuş. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar