Arkadaşım Mz in kalitesiyle Ybr nin kalitesi karşılaştırılamaz bile emin ol.. Birde 13000 km de diyorsun ki eğer birde kazası vs .. yoksa cillop gibi derim..
Atikliği, gücü seni tatmin de eder kanısındayım.
Ancak.. Satacağında motordan gerekten anlayanı değerini bilecek adamı bulman lazım bir.. Elinden çıkarması kolay olmaz iki.. Çok yakar diyenlere aldırmamanı tavsiye ederim, bu konuyu gerçekten mz sahibi olan, kullanan insanlarla konuşmalısın.. ÇOK YAKMIYOR ÜÇ

Sonuçta bahsedilen bedeller hakkında fazla yorum yapmamışsın fiyat konusu en önemli mevzu dört.. Mz çok düşük ve yüksek hızlarda titreşim yapar beşş.. Ama kadranın sonunu görürsün altı... Kalkışlarda seni ancak gerçekten daha büyük ve iyi motorlar geçebilir.. hatta hiç bir 250 liğin bile geçemeyeceğini söylerler (aprilla 125 hariç o 200 yapıyor..) yedi... Mz düşünürsen motordan biraz anlaman gerekir sekiz.. Ybr nin kullanımı çok daha kolaydır diye tahmin ediyorum ama Mz in cidden zevkli sürüşü vardır dokuz.. Düş kalk mz kaya gibi sağlam motordur oonn..

Bence uzun yolda da daha güvenilir bi alettir MZ bu da sonn

Ne alırsan al gönlünün düştüğünü al

Güle güle kazasız belasız kullanmak nasip olsun.. Ama unutma en önemli mevzu fiyat konusu.. Mz o kadar da etmez gibi geliyor.. Tabi fiyatları bilmediğim için tahmini bedeller üzerinden yorum yapıyorum ben..