ybr 125 mi cbr 125 mi agility 125 mi ?

ybr 125 mi cbr 125 mi

• ybr 125 mi

Oy: 16 38.1%
  • cbr 125 mi

Oy: 21 50.0%
  • agility 125

Oy: 5 11.9%

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
bence de cbr hem görünüş hem performans açısından diğer iki motosikletten daha iyi fakat tek sorun var ki eminim çoğu cbr kullanıcısı bana katılacaktır, yedek parçaları baya bi pahalı maalesef ama verdiği zevk hiç bişeye değişilmez...:)

:cat::cat::cat::cat::rendeer:

Bana kalırsa YBR al çünkü o kadar CİMRİ PİNTİ bir benzin CİMRİSİ motor yok.Scooter den daha az yakıyo diyebilirim.bunun yanında düz yolda 120 km hız garantisi veririm sana.Görünüşü itibari ile çok güzel dizaynı olduğu için ekstra para verip herhangi bir modifiye işlemine gerek yok.Arabada oturur gibi titreşimsiz gidiyo nerdeyse.bunun yanında arıza yapması çok nadir görülen bir makina.Sonuçta YAMAHA bu nane değiL :cherry:

HEMDE SADECE 3.500 lira sıfır km

cbr de parça çok pahalı kardeş motor komple ucuz ama masraf açarsa başına bela oluyor. tam bir racing makina değil güç zayıf cbr125 13bg çok zayıf eger 30bg olsaydı recing tadı alırdın günümüzde cup lar bile 130km çıkıyor 130km çıkmak için cbr125 alınmaz. ybr naked bir makina ama 115 düzde 120 çıkıyor. cbr 125 in bir sinyali 215lira iyi bir yatırman motoru hiç yaptırma hurdacıyı çağır kabaca yap bir pazarlık ver. bir sinyal en ufak parcası 215lira peki şimdi benim palio arabamın tek sinyali 7.5tl çifti 15 tl

125cc nin vereceği güç belli vitesliler son hızda 30km fark ettirsin o kadar birazda az yaksınlar , agilty ile konforda almış oluyorsun ;) artık kendi tarzına göre agilty city yada cbr derim.

bakın acıkca soluyorum bende 3 tane yamaha ybr 125 var cbr almam arkadaslarımda var granajlarda titremeden dolayı vıdalar cok cabuk yalama oluyor hız konusunda tamam otekını bılmem kullanmadım ama ybr baska bırsey tamam belkı 120 km/h ustune cıkmıyor ola bılır ama saglam parcası ucuz daha ne olsun kı

ya sen bize 3 farklı motor vermişsin. 3 farklı sınıf. eğer bana sorarsanız tabikide ybr dicem. agilityle kök söktürmek falan geççen onları. hız istiyosan kalkıpta 125cc makine alma.dersinki şehir içi kullancam arada şehir dışına çıkarım uzun yola, al sana ybr.zenginim parça parası önemli değil dersin şekil istiyorum dersin ozaman al sana cbr =)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tabıkı honda tabıkı cbr 125 hım kalıte hemde güç olsun sürüş kalıtesıylede perfonmansıylada güzel motor benım arkadaşımda var süper bende cbf 150 var ama cbr 125 sıvı sogutmalı olması güzel tek kelımeyle cbr 125 derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar