YBR 125 Direksiyonda Boşluk Yardım .(

S.a Arkadaşlar ybr 125 motorum var 2. el aldım direksiyonunda boşluk var muğlanın bir ilçesinde yaşıyorum motorcular adam gibi bakmıyorlar anlamıyor zaten çoğu motorcuyum diye geçiniyorlar fark ettim diğer ybr lerin direksiyonunu sıkma yerinin üstünde kelepce gibi bişey var benimkinde yok ybr kullananlar bilir bunu nerden temin edebilirim resimlerini koyuyorum şimdiden teşekkürler.

46354803.jpg

55237055.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çatal yamulmuş,değiştirmemişler pulla destekleyip oturmasını sağlamışlar sanırım. Başımdan geçmediğinden yardımcı olamadım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
S.a Arkadaşlar ybr 125 motorum var 2. el aldım direksiyonunda boşluk var muğlanın bir ilçesinde yaşıyorum motorcular adam gibi bakmıyorlar anlamıyor zaten çoğu motorcuyum diye geçiniyorlar fark ettim diğer ybr lerin direksiyonunu sıkma yerinin üstünde kelepce gibi bişey var benimkinde yok ybr kullananlar bilir bunu nerden temin edebilirim resimlerini koyuyorum şimdiden teşekkürler.

46354803.jpg

55237055.jpg

arkadaşım 2 tane sıkma somunları ile kontra yaptıktan sonra sabitleme rondelası var. En üstte kalan somunun ve altındakinin somun yarıklarına oturur. Böylece yapılan ayar hiç bozulmaz. zamanla kullanım ve yol durumuna göre furç yatakları incelir yeniden bir boşluk oluşur. Ama zaman geçtikçe furçlar ölür. Sana tavsiyem yeni bir furç takımı al. normalde 10 TL. O takımda mevcut olur. Ama yine iş ustada bitiyor. Yeni takımı düzgünce yerleştirmesi gerekiyor....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar