yat motor kalk motor

Dostum hoşgeldin...

Umarım kazasız belasız, keyifli keyifli sonuna kadar gidersin yollarda...

Ben de 35 inden sonra motor sahibi oldum ama bu işin sonu yok...bazan düşünüyorum da deli mi oldum diye...arabasıyla konuşan, motorlu cihazlarla duygusal bağ kuran manyaklardansan eğer :) hiç şansın yok bilesin..çünkü bunlar arabalardan daha sıcak daha yakın sana...garip bişi yaw....

Keyif senin...zevk de...para da ...gazı verecek olan el de senin...
Ama ilk etapta naçizane görüşüm kısa vites aralıklı, yüksek torklu o canavarlardan kullanma derim...

Ben Cruiser cıyım ama, muhtemel bu TR yolları beni de Endurocu yapacak gibi...maşallah her yer sürpriz dolu, dikkat et...

Cruiserlar da hastalık gibi bişi...devamlı bi yerlerini elleyip değiştiresi geliyo insanın...kromajlar, aksesuarlar, sissyler, seleler, sis farları, .....walla düşündükçe deli oluyo insan....:)

BMW GS 650 yanılıyorsam düzeltin ama şu 1150 lik modelin ( Yunusların kullandığı model) bir altı....
Nefis bir makine...motor hacmi uçuk diil...enduro olması itibarı ile her yola gelir..boyutları itibarı ile de çok rahat kontrol edilebilir bir eşek sıpası bence....

Görüntü de güzel...kırmızısı hele ağlatır....

Ne olursa olsun alacağın makine, kazasız belasız hayırlı olsun şimdiden arkadaşım...

Bu hastalığın tedavisi yok ama söyliim....:cat:

hoşgeldin önce. valla ben motora karar verdim, motoru bulamıyorum, o da ayrı dert. bulamaycağın motora kafayı takma, çok kötü oluyor.

banada öle oldu as 125 t üzerinde 1km bile yol yapmadan cıldırmaya başladım sen düşün artık:)

Yeni

selam arkadaslar
ne haber

hospulduk
vinvin ne haber

mr lonely
arkadas ayni motoru kulaniyoruz
nasil memnun musun

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar