yardım !!!

arkadaşlar herkese merhaba asya 125t moturum kısa bir süre motorum yağ yakma sorunu vardı bununla ilgili burda yardımcı olan arkadaslar sonsuz tesekkürler gerçekten çok bilgi sahibi oldum motorun silindir segman değiştirerk isi bitirdik. Moturumu su an yaptırdım iyi olmus ama bir sikayetim varr..

su an motor sanırım rodajda ve parçalar alısma sürecinde motoru fazla zorlamıyorum ama servisten çıkalı 2 hafta oldu ve ortalama günlük 75 - 100 km arası yol yapıyorum evden ise isten eve hesabı. ama yolda giderken örneğin 100 ü geçtiğim zaman motorun sanki nefesi kesiliyor duracak gibi oluyor acaba çokmu zorluyorum motoru motoru çekiside eskiye nazaran çok düstü. çünkü daha önceden motor sanki yolda giderken adeta yola yapısıyordu rahat gidiyordu sanki su an zoraki gidiyorr. bu benim basıma bir dert acarmı tekrar servise göstermeme gerek varmı yoksa bu geçici biseymii ?
bununla ilgili ustalarımdan yardım bekliyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
karbüratöre bi baktır derim arkadaşım...çekiş düşüklüğünün bi kaç sebebi olabilir o yüzden yorum yapmak biraz yersiz olur adam gibi bi usta nezaretinde incelenmesi gerekir....
bu arada darülaceze ziyaretine seni de bekliyoruz...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar