Yardım Ederseniz Sevinirim

Merbaha Arkadaşlar.Aranıza Yeni katıldım diyebilirm.Meıduo marka 125 cc motorum var.geçen gün yolda giderken birden farlar söndü ve hemen durdum baktım sinyaller yanmıyor stop lambası yanmıor ve hız göstergesi sabit duruyor.bu sorun neyden olabilir ? acaba sigortamı attı diye düşünüyorum.ilgilenirseniz sevinirim.

Elektrik komple gittiğine göre aküye bağlı olan sigorta atmış olabilir. Bir kontrol et, sigorta sağlamsa diğer ihtimaller üzerinde durulur.

bi türlü sigortanın yerini bulamadım motor bilgim pek fazla deil o yüzden

Şimdi sanrıım genelde aynıdır. Bir sigorta kutusu olur ve burada örneğin farların, sinyallerin vs sigortası ayrı ayrı olur. Bununla işimiz yok.

Aküye bağlı kırmızı (+) kabloda ufacık kutumsu bir parça olur ve bunun içinde tek sigorta bulunur. Aküye ulaşırsan o sigortayı da görürsün.

şimdi dediğinizi yaptım ve akünün hemen üstünde küçük beyaz kutunun içinde sigortayı buldum.

o silinfir şeklindeki kutuda sigortanın yedeği de var. onunla değüştir muhtemelen sigorta atmıştır. Değilse bakacağın daha pahalı parçalar var. Sonucu bildir.

arkadaşlar scooter im meıduo yoldA gidiyordum motor durdu sonra çalışmadı el marşı çalışıyor ama motor çalışmıyor lütfen yardım edermisiniz akü düğmesinden çalıştırıyodum durduktan sonra ses geliyor ama çalışmıyor benzin bitmiştir dedim aldım yine çalışmadı yardım edin lütfen

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar