YARDIM!!! CBR 125R alçaltma

arkadaşlar bende cbr 125 war motorumun gidişi falan iyi durumda fakat ben motorun yüksek kaldığını ve bu yüzden rüzgarın beni kestiğini düşünüyorum bide motor durduğu yerde çok yüksek gözüküyo zaten ince olduğu için rahatsızlık veriyo bana acaba alçaltmamın bir yolu war mı???? Lütfen yardım!!!!!

GKN

motorun arka amotrisöründen alçaltılabilkir saırım 2-3 cm
ama bu ne salınım neden yol tutuş açısından pek sağlıklı olmayabilir..
orjinaliyle onama derim, honda o şekilde o motoru yapmak için deste deste para jarcıyor ar-ge bölümüne.. mutlaka en ii şekil o dur ki öle yapmıştır..:cat:

motorun arka amotrisöründen alçaltılabilkir saırım 2-3 cm
ama bu ne salınım neden yol tutuş açısından pek sağlıklı olmayabilir..
orjinaliyle onama derim, honda o şekilde o motoru yapmak için deste deste para jarcıyor ar-ge bölümüne.. mutlaka en ii şekil o dur ki öle yapmıştır..:cat:

Bak bu konuda gokhan abım cok cok cok cok haklı haklı haklı

arkadaşlar bende cbr 125 war motorumun gidişi falan iyi durumda fakat ben motorun yüksek kaldığını ve bu yüzden rüzgarın beni kestiğini düşünüyorum bide motor durduğu yerde çok yüksek gözüküyo zaten ince olduğu için rahatsızlık veriyo bana acaba alçaltmamın bir yolu war mı???? Lütfen yardım!!!!!

motorun yüksekliği iyi hatta diğer motorlara nazaran alçak bile kalıyo..
inceliğine gelince valla alırken zaten farketmişsindir buna bile bile lades denir :cherry:
rüzgar kesme olayını bende yaşıyorum ama bunun yükseklikle veya alçaklıkla bir ilişkisi olduğunu zannetmiyorum sen yinede sorup soruşturmadan motorunun ayarlarıyla oynama derim :cat:

motorun yüksekliği iyi hatta diğer motorlara nazaran alçak bile kalıyo..
inceliğine gelince valla alırken zaten farketmişsindir buna bile bile lades denir :cherry:
rüzgar kesme olayını bende yaşıyorum ama bunun yükseklikle veya alçaklıkla bir ilişkisi olduğunu zannetmiyorum sen yinede sorup soruşturmadan motorunun ayarlarıyla oynama derim :cat:
bende burda araştırarak öğrenmek istedim çünkü serwistekiler yapma diyolar her zaman olduğu gibi (zaten serwistekilerin dediklerine bakarsak hiç birşey yapamayız :queen:)
neyse teşekkür ederim abi başka yardım edecek warmı acaba bu konuda bilgisi olan???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alçaltma direkt kaykay al madem :cherry:

zaten ufacık motosiklet daha neresine alçaltacaksın. ben o motorun 2 katı yüksekliğinde motosiklet kullanıyorum ve hiç rüzgar yemiyorum. Bu durumda neymiş, rüzgar ile motosiklet yüksekliği doğru orantılı değilmiş. Aerodinamik yapısı elvermiyor rüzgarı kesmesine. Boşuna uğraşıp da canını tehlikeye atma.

abi o motorun neresini kısaltacaksın.çok istiyorsan ön yayları biraz kısaltırsın

Bence olduğu gibi kalması daha yararlı. Yüksekliğini düşürdüğünde rüzgarın seni etkilemeyeceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Bazı arkadaşlarında dediği bigi aerodinamik yapısı el verişli değil. Motor biraz daha geniş olsaydı rüzgari dengeli bir biçimde yarardı. Fakat yinede alçaltmak istiyorsan, ön kolları (amörtisörleri) üst kısmından (gidonun olduğu yerden) kısalta bilirsin ne kadar kısaltacağın sana bağlı ama her 2 kolunda aynı ayarda olması lazım. Hemde milimetrik biçimde. Aksi halde yaptığın işten memnun kalmaya bilirsin.

evet bencede kısa bir motor o ufak avatarındada gayet normal duruyor motor.Bir uygulama yapma bence:) Egzost falan tak ne biliyim :p

zaten egzost war abi o mutlak olması gereken birşey :bounce::cat:

Bence olduğu gibi kalması daha yararlı. Yüksekliğini düşürdüğünde rüzgarın seni etkilemeyeceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Bazı arkadaşlarında dediği bigi aerodinamik yapısı el verişli değil. Motor biraz daha geniş olsaydı rüzgari dengeli bir biçimde yarardı. Fakat yinede alçaltmak istiyorsan, ön kolları (amörtisörleri) üst kısmından (gidonun olduğu yerden) kısalta bilirsin ne kadar kısaltacağın sana bağlı ama her 2 kolunda aynı ayarda olması lazım. Hemde milimetrik biçimde. Aksi halde yaptığın işten memnun kalmaya bilirsin.

ben daha önce motorla baya uğraştım tamir söküp takma vs.. ama böyle büyük bi işe kalkışmadım nerden yardım alabilirim ve bana ne kadara mal olur acaba? :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar