Yardım...Bileğim feci ağrıyor...

Merhaba,

Bugün ilk defa motora bindim, 30-45 dakikalık ilk motor dersinden sonra, sol el bileğim artarak ağrımaya başladı,aslında normal durunca birşey yok ama çevirince çok ağrıyor, sağa sola bükmede çok ağrımıyor fakat bilekten döndürünce anahtar çevirir gibi yapınca dayanılmaz ağrıyor... :pale:

Bu normal midir acep?
Bana tavsiyede bulunacak ark.lar varmı acaba???

Teşekkürler

Valla geçmiş olsun bu dediğin hiç normal olmadığı gibi süper anormal diyebilirim. İlk motor dersi diyorsun acaba tedirginlikten elcikleri çokmu sıktın vucudunu baya kastın sanırım kas gevşetici falan türü bişeyler sür istersen tekrar geçmiş olsun :rendeer:

Çok gergin sürmüşsün. Kendini sıkmışsın. İlk başalrda olur. Daha sonra alışınca bisiklete biner gibi sürersin. Fazla germe rahat ol. Gidonu iyi kavra ama sıkma.

Görüşmek üzere.

Süper Moderatör (BBRR)
anlattığın bölgede kas ağrıması olamaz yanılmıyosam ağrı bilekte daha önce bir darbe veya zorlanmaya bağlı bir çatlak olabilir bugünde zorlayınca ağrı yapmış olabilir eklemlerin birleştiği yerde yumuşak doku zedelenmeside olmuş olabilir ama bu eskiye dayalı bir hasarın bu gün biraz zorlamayla su yüzüne çıkmış hali olma ihtimali çok yüksek bir rontgen aldırmanı tavsiye ederim :king:
elastik sargı ile sabitlemek bir nebze olsun ağrını hafifletecektir ama ağrı yarında devam ederse muhakkak bir ortopediste görün derim

Ben de ilk eğitimden sonra, elcikleri nasıl sıkmışsam!!!, bileklerim ve parmaklarım hareket ettirince ağrı yapıyordu. Hele parmaklarımı açmaya bile zorlanıyordum. Ama 2-3 gün içinde normale döndü.

Ancak BBRR arkadaşımızın dediklerini de göz önünde bulundurmak gerekir.

Herşeyin başı sağlık. Geçmiş olsun.

Cvplar için hepiniz sağolun...

Önceden bir sakatlığım yoktu, fakat elciklere fazla yapışmam söz konusu olabilir tabi ben farkında değilim ama gayri ihtiyari olabilir...Bu arada üstüne düşme gibi birşey söz konusu değil, ilk dersi böyle bir tecrübe yaşamadan kapatabildim :)

Bu arada motor chopper tarzıydı (KEEWAY SUPERLIGHT 150) bununla alakalı birşey olabilir mi?...

Ağrı sabah kalktığınızda aynı şiddetle devam ederse muhakkak röntgen çektirin .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar