Yaptık bi delilik, aranıza katıldım :)

Motoru bugun teslim aldim. :cat:

10646809_10205301665155656_1637819935345969307_n.jpg

Hayırlı olsun. Siyah güzel tercih. Kazadan beladan uzak keyifle surersin inşallah.

Siyah rengi gerçekten çok güzelmiş, hayırlı olsun.

Tesekkurler arkadaslar,oturdugum yerden uzak bir bayiden aldigim icin motoru pickup ile getirdim.Motoru yukleyene kadar inanirmisiniz 4 kisi geldi abi bu kaclik felan diye. :cherry:

Hayırlı olsun. Bizim millet de bir hoş, ne yapacaksın kaçlık olduğunu ? 600 olsa ne olur, 1000 olsa ne olur ?

Tesekkurler arkadaslar daha iyisini sizlerin olsun insallah.Motorla 1-2 gecedir yollar sakinken trafige cikiyorum.Yokusta kaldirma disinda hic bir problem yasamadim.Onuda zamanla pratik yaparak ogrenecegim insallah.Vites gecisleride pamuk gibi.Uzerindeki IRC lastiklerle cakilli yolda biraz hiz yaptim viraj aldim kaymadi.Fren tutusuda cok guzel motorun.Rodajda henuz ama birak beni gideyim diyor resmen,gercekten kuvvetli.

Vay be Mart ayinda almisim motoru,hala ehliyetim yok :D 2 sinav gecti birinde aof sinavina denk geldi digeride nisanima denk geldi giremedim.Bende daha kolay bir yerde gireyim diye kursu degistirdim.Cunku kurslarin motorlari gercekten cop oluyor, r25 gibi kullanamiyorsun.Keske kendi vitesli motorumuzla girebilsek.

Motor 3.vites sonrasi zincir sesi disinda gayet iyi.Hala rodajdayim, ehliyet olmadigi icin fazla uzaklara gidemiyorum.

Lastikleri degistirdim Rosso 2 takdirdim.Deli derecede fark var irc lastikle.

İlk motorum, daha once 1 surusluk (maks 15dk) scootter tecrubem vardi.Motor kullanmayi r25 ile ogrendim.Baslangic motoru olurmu olmazmi tartismasi var.Bence olur.Aldigima pisman degilim.

6 ay sonra dugunum var.Nisanlim korkuyor motordan bana birsey olacak diye.Sat diyip duruyor ama ne satmasi ben buna 1-2 sene bineyim MT-07 alayim derdindeyim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar