arndiol Katılım 17 Nis 2018 Mesajlar 13,442 Motosikleti D400 8 Haz 2020 #21 hayırlı olsun ne demiş :queen:
S SlimShady1 Katılım 30 Tem 2014 Mesajlar 1,072 8 Haz 2020 Konu Yazar #25 Yok abiler ne düğünü çok kısa konuştuk zaten herhangi bir beklentim yok, ha olursa da bakarız yani hayır demem :mrgreen:
Yok abiler ne düğünü çok kısa konuştuk zaten herhangi bir beklentim yok, ha olursa da bakarız yani hayır demem :mrgreen:
Y yaşlıveacemi Katılım 13 Haz 2016 Mesajlar 4,216 8 Haz 2020 #26 SlimShady1' Alıntı: Yok abiler ne düğünü çok kısa konuştuk zaten herhangi bir beklentim yok, ha olursa da bakarız yani hayır demem :mrgreen: Genişletmek için tıkla ... Altı ayda el sallayı gördüyse söz, nişan falan yapmaya kalkmayın ömrünüz yetmez direk düğün olayına girin.
SlimShady1' Alıntı: Yok abiler ne düğünü çok kısa konuştuk zaten herhangi bir beklentim yok, ha olursa da bakarız yani hayır demem :mrgreen: Genişletmek için tıkla ... Altı ayda el sallayı gördüyse söz, nişan falan yapmaya kalkmayın ömrünüz yetmez direk düğün olayına girin.