Yamaha'ya dev sponsor

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
M1_fiat_2007_rossi_andrea.jpg
Motosiklet dünyasında bir kaç gün içinde İtalyan otomotiv devi FIAT'ın Yamaha MotoGP takımının ana sponsoru olması konusunda çok büyük bir açıklama bekleniyor. Önümüzdeki birkaç yılı içerecek olan anlaşmanın 50 milyon dolardan az olmayacağına inanılıyor. Yamaha MotoGP Takımı, 2006 sezonu sonunda Camel ile olan anlaşmasını tütün reklam yasakları nedeniyle sona erdirdikten sonra, yeni bir isim sponsoru arayışı içindeydi. FIAT ile anlaşma fikri takımın ileriki yıllarda ciddi bir mali destek bulmasına sebep olacak.

FIAT tarafında ise, Yamaha ve Valentino Rossi gibi isimlere sponsorluğun, markanın uluslararası imajına katkıda bulunacağı düşünülüyor. Genç neslin ilgisini çekmek isteyen İtalyan üretici, Rossi'nin uluslararası alandaki olumlu imajını ve popülaritesini kullanmayı planlıyor. Rossi gibi büyük başarılara ulaşmış ve gençlerin yıldızı konumundaki bir isim, FIAT'ın küçük otomobiller satın alan genç müşterileri ile iletişim kurmasında büyük pay sahibi olacak.

Yamaha ve FIAT evliliği doğal olarak Rossi'nin de F1'e geçeceği yönünde de dedikoduları güçlendirecek. Tecrübeli şampiyonun FIAT'ın kontrolünde olan Ferrari'ye geçiş dedikoduları pek de doğru çıkamayacak, çünkü birkaç hafta önce İtalyan pilot Yamaha MotoGP Takımı ile 2008'i de kapsayan yeni bir kontrat imzalamıştı.

Kaynak: Otomotorspor

Süper Moderatör (BBRR)
fiat Türkiye"de de dev yatırımları olan bir kuruluş acaba Türkiye"de bişeyler düşünüyorlarmı ...Honda nın cbr125 cup la başlattığı yeni nesil yetenekli yarışçıları bulma etkinliğini acaba yamaha ile birlikte uygulamaları sözkonusumu ..bakacaz görecez

Fikir güzel, parası güzel, bence yamahanın kabul etmemesi için hiçbir neden yok .. Zaten sponsorsuz kalmışlardı bunu alırlarsa güzel olacak :)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
yamaha_07.jpg
Merakla beklenen yeni Team Yamaha Factory Racing in duyurusu yakında yapılacak.

fiat Türkiye"de de dev yatırımları olan bir kuruluş acaba Türkiye"de bişeyler düşünüyorlarmı ...Honda nın cbr125 cup la başlattığı yeni nesil yetenekli yarışçıları bulma etkinliğini acaba yamaha ile birlikte uygulamaları sözkonusumu ..bakacaz görecez

oyle de yamaha nin en ufak ss'i r6 :) ybr cup yaparlar anca :mrgreen:

Süper Moderatör (BBRR)
oyle de yamaha nin en ufak ss'i r6 :) ybr cup yaparlar anca :mrgreen:
şimdi diyozki her seferinde bişeyi yazacaksanız araştırın

50 cc 2 zamanlı ön arka disk fren 6 vitesli bi motoru var desek sana yamahanın ne diyeceksin ...:cherry: merak ettim

hatta al sana resimleri

beyazıda var hatta maviside var ama onu bulamadım

bunlarda teknik verileri

http://www.yamaha-motor-europe.com/products/scooters/50cc_Gearbox/tzr.jsp?view=techspecs

ama yamaha hondadan biraz farklı bu modeli süper sport diye değil scooter olarak tanıtmış ..güç olarak düşük biraz 1,8 kw@ 6500 rpm

ama yok değil böle bir yarış düzenliyecek modeli var yamaha"nın :rendeer:

öğrenmenin yaşı yok :cherry:

ha dersenki bu model TR de yok ..o başka bişi yamaha eğer fiat ben sponsor olacam derse bu modeli yarın getirir Türkiye"ye düşünsenize cbr cup tzr cup kapışması ne güzel olur ...

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
M1_rossi1.jpg

m1_1.jpg

m1_2.jpg

m1_3.jpg

m1_4.jpg

şimdi diyozki her seferinde bişeyi yazacaksanız araştırın

50 cc 2 zamanlı ön arka disk fren 6 vitesli bi motoru var desek sana yamahanın ne diyeceksin ...:cherry: merak ettim

hatta al sana resimleri

beyazıda var hatta maviside var ama onu bulamadım

bunlarda teknik verileri

http://www.yamaha-motor-europe.com/products/scooters/50cc_Gearbox/tzr.jsp?view=techspecs

ama yamaha hondadan biraz farklı bu modeli süper sport diye değil scooter olarak tanıtmış ..güç olarak düşük biraz 1,8 kw@ 6500 rpm

ama yok değil böle bir yarış düzenliyecek modeli var yamaha"nın :rendeer:

öğrenmenin yaşı yok :cherry:

ha dersenki bu model TR de yok ..o başka bişi yamaha eğer fiat ben sponsor olacam derse bu modeli yarın getirir Türkiye"ye düşünsenize cbr cup tzr cup kapışması ne güzel olur ...

hocam naptin ya, arastirmaya ne gerek var sirf bu forumda geliyo diye 5 tane asparagas basligi acildi o 50lik motorun,
getirmedigi bir modelin yarisi artik bilemiyorum nasil olur hesabi, ha dersin ki tiyo aldim fuarda gelecek bu motor; o zaman ok :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yamaha ne yapsa yakışır...
takımım benim ya::cat:

hoca AZ kaldı geliyo r6666666666666

tşk ederim canım..herşeyin zamanı var onu bekliyorum

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
team_fiat_yamaha_2007_51.jpg

team_fiat_yamaha_2007_54.jpg

team_fiat_yamaha_2007_27.jpg

team_fiat_yamaha_2007_29.jpg

team_fiat_yamaha_2007_40.jpg

team_fiat_yamaha_2007_52.jpg

42