Yamaha'nın Kıkırdayan Güzeli

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Evet Yamaha'nın kıkırdayan güzeli, adı 'Giggle' sözlük anlamı kıkırdamak, bana oldukça şirin geldi. Hani meşhur 'mt' modellerinin anahtarlığını aldığımızdan beri Yamaha reklamlarını bizden esirgemiyor ya bu şirin modelde o reklamdan çıktı, anlaşılan öne çıkarılmak istenen bir model. Aslen bu tür küçük, şirin ama bir o kadar işlevsel ürünler benim dikkatimi her zaman çekmiş, hoşuma gitmiştir. Dev gibi bagajına dikkat etmemek mümkün değil, tam bir market, çarşı alışveriş motoru. Ben sevdim bakalım kaçınız sevecek kaçınız nefret edecek? Belki Yamaha, Honda today modeline rakip olması için getirir.

Not: Animasyon bana aittir, forumdaşlarım için hiçbir zahmetten kaçmadım. :) Ayrıca özellikler tablosundaki tercümelerde bana ait ama hata olabilir, affola. :wiinkk:

Giggle'ın resmi adresi

50ccuy8.gif

1da0.jpg

2qh1.jpg

3bj3.jpg

4kb6.jpg

5qz8.jpg

7ct2.jpg

6ov1.jpg

ya işte budur market-pazar-çarşı alışverişlerinde kullanılabilecek, fırına ekmek almaya gidilecekken kullanılabilecek gerçektende şık bir oyuncak.Çok hoşuma gitti doğrusu...siyahı gerçekten de hoş duruyor.today kadar ufak gözükmüyor ama dünya gözü ile de görmek gerekir...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
askeriye için yapılmış bir motor gibi duruyor sanki?hayırlı olsun tşk ederiz paylaşım için:rendeer:

tipi çok hoşuma gitti çok şirin ama motoru 49 cc değilde en az 100 cc olsaydı daha ii olurdu bence 50 cc lik motor trabzon gibi bayırı bol yerlerde pek kullanışlı değil:)

abi yanlış okumadıysam hem enjeksiyon hem 4 zaman hem su soğutam var ama bu kadarı da fazla bende istiyoooorum

Türkiye'de satılıyor mu bu ? Ya da gelecek mi ? Ne zaman gelir ? Fiyatı ne olur ? Tamam sustum, yeter bu kadar ... Bilgi verirseniz sevinirim ...

bıyıklı teşekkür ederim ellerine sağlık
motor çok güzel su soğutmalı olması ise ayrı bi güzellik umarım gelir tr ye

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Rica ederim, aslında ilginç değil mi 50 hacimli, 2.9 beygirlik bir motorun su soğutmalı olması? :silent:

Motor çok güzel ve benim yeni çıkan ürünlerdeki tahminlerim hep tutar :bounce: bu motor Türkiye'ye gelsin fiyatı Honda'nın Today'ine yakın olsun, hakikaten tutar. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar