Yamaha XVS 250 Drag Star VS Virago 250cc

Merhaba arkadaşlar 3 aylık araştırma sürem sonunda seçeneklerimi bu 2 modele kadar indirdim. Başlangıç motoru olarak düşünüyorum. Virago almaya karar vermiştim ama 250cc dragstarı görünce düşünmeye başladım tekrardan. Bütçem şuan 5000tl. 2 ay sonra 7.000tl e ikisinden birini almayı düşünüyorum yalnız yamaha xvs 250 dragstar hakkında en ufak bir bilgim yok. Bana motorun her türlü özelliğinden ve ikisi arasında kalsanız hangisini seçeceğiniz konusunda yardımcı olursanız sevinirim. (Başlangıç motorum)

İkisi de güzel makineler. Hangisi gönlüne hitabediyorsa onu almalısın bence.

Bir nokta var yalnız. DS250'nin Türkiye'ye fazla gelmediğini ve bu sebeple yedek parça konusunda sıkıntı yaşatabildiğini duymuştum, söyleyenlerin yalancısıyım :) Viragonun ise piyasada bir çok Çinli kopyası olduğundan yedek parça konusunda hiç sıkıntı çıkarmayacağını sanıyorum.

Intruderlar da çok şık makineler, neden eledin? Maksat kafanı biraz karıştırmak olsun :)

virago istiyorsan 250 likten çabuk sıkılacağından 500 lük tavsiye ederim...idealdir...%51 şehir dışı içinse daha süperdir...

İntruder 250 satın aldım bir kaç gün önce. Hayran kaldığımı belirtmeliyim. Alternatifler arasına alabilirsiniz. 6.000 TL civarı satış fiyatları 2005 ve üstü öneririm.

sadece ikisi arasında kaldım diyorsan, dragstar derim. Lakin ben olsam gv250 alırdım diğerlerine göz ucuy
la bile bakmazdım..

Arkadaşlar fikirleriniz için çok teşekkürler yalnız suzuki nin motoru nedense pek içime sinmedi. Çok basit duruyor (250cc) olduğundan belki ama benim hoşuma gitmedi. Dragstar kullanan arkadaşlardan bilgisi olan var mı artısı eksisi nedir viragoya göre ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar