Yamaha XV950

Herkese merhabalar. 11000 km boyunca Kuba Superlight 200 kullandım. Artık daha kaliteli bir motora binmek istediğimden Yamaha XV950 almaya karar verdim. Fakat siz değerli üyelere bir kaç sorum olacak.
1-) ABS li model almamın katkısı olur mu yoksa bu motorda çok da önemli değil midir?
2-) Özellikle yaz ve bahar aylarında kampa giderim. Genelde akdeniz ve ege taraflarına kampa giderim. Motor bu rotalarda sıkıntı çıkarır mı ?Not: Motosiklette ilk zamandan beri 80-90 km/sa hızlarda seyir ederim. Maksimum 120 km/sa hız yapsa yeter benim için. O da arada bir gerekiyor malasef.
3-) Bu motor fiyatını hak ediyor mu?

Ayrıca elimdeki motoru satmak istiyorum. Üye arkadaşlardan almak isteyen olursa özelden konuşabiliriz. Yamaha yı almahk için 'Beklemeli miyim yoksa acele mi etmeliyim? ' bu soruma da cevap verirseniz sevinirim.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
dostum xv950 şehir içi motorudur, benzin deposu çok külük ve sürücü için uzun süreli kullanımda çok rahatsız edecek bir motor. uzun yolda sana sıkıntısı bu iki sebepten olacaktır.

abs her zaman avantajdır. absli tavsiye ederim.

Dostum 12 litre yazıyor yamaha nın sitesinde. 200 km gider diye düşünüyorum. O benim için sıkıntı değil sigara molası vermiş olurum. Konfor olarak yorar mı peki onu sorsam ?

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Dostum 12 litre yazıyor yamaha nın sitesinde. 200 km gider diye düşünüyorum. O benim için sıkıntı değil sigara molası vermiş olurum. Konfor olarak yorar mı peki onu sorsam ?

yorar, ayaklar bir cruiser için fazla geride, kitler sayesinde öne alınıyorsa iyidir.

200 km uzun yolda çok kısa bir mesafe öyle zamanlar olurki 300-400 km benzin alamazsınız denk gelmez. ben bu açıdan söyledim yinede siz bilirsiniz.

Eyvallah dostum biraz daha dusuneyim o zaman ama baska da motor yok o civarda. Kafam tenere ye kayiyor arada.

1- ABS olursa daha iyi olur.
2- O rotada hiç bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum aynı motora sahip XVS 950 ile o rotada uzun seyahatlerim oldu.
3- Fiyat olarak Türkiye de kategorisindeki en ucuz v twin.

Rahatlığa gelince , uzun yolda ayakların cruiser tarzı önde olması kalçaya ekstra yük getirir, ayakların hemen vücudun altında olması daha az yorar.

tenere - xv950 sorusu ise tamamen tercih ile ilgili farklı kulvarlarda motorlar.

300 - 400 km benzin istasyonu olmayan bir rota ülkemizde yok sanırım.

Son olarak 200 km ye yakın hızlara çıkabiliyor.

Son düzenleme:
1- ABS olursa daha iyi olur.
2- O rotada hiç bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum aynı motora sahip XVS 950 ile o rotada uzun seyahatlerim oldu.
3- Fiyat olarak Türkiye de kategorisindeki en ucuz v twin.

Rahatlığa gelince , uzun yolda ayakların cruiser tarzı önde olması kalçaya ekstra yük getirir, ayakların hemen vücudun altında olması daha az yorar.

tenere - xv950 sorusu ise tamamen tercih ile ilgili farklı kulvarlarda motorlar.

300 - 400 km benzin istasyonu olmayan bir rota ülkemizde yok sanırım.

Son olarak 200 km ye yakın hızlara çıkabiliyor.

Peki parasini hak eden bir motor mu ? Evet digerlerine gore daha ucuz ama sizce alinabilir bir motor mu? Bu motoru aldiktan sonra cok uzun sure motor değiştireceğimi sanmiyorum cunku.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar