Yamaha XS-V1

Yamaha'nın konsept tasarımı XS-V1, retro tarzı ve harika bakır rengi kaplamaları ile dikkat çekiyor. 1970'te üretimine başlanan, günümüzde ise bobber tutkunlarının ve cafe racer tutkunlarının ellerinde birer sanat şahaserlerine dönüşen XS-1'in yeni versiyonu olarak düşünülebilecek XS-V1 V silindiri ve Japon spor motosiklet stiline uygun görünümü ile çok dikkat çekiyor. Motorun 1000 cc ve hava soğutmalı olması öngörülüyor. İlk olarak 2007 Tokyo moto showda görücüye çıkan bu motor ne zaman seri üretilir bilinmiyor

Yeni XS-V1 fotoları:

2007-Yamaha-XSV1Sakura-small.jpg
2007-Yamaha-XSV1Sakurab.jpg

Ekli dosyalar

• 101607top.jpg
    101607top.jpg
    21.3 KB · Görüntüleme: 18,442
Moderatör tarafında düzenlendi:
çok hoş fakat affınıza sığınarak birşey soracağım. neden aynaları ve sinyalleri yok? konsept olduğu için mi?

Aynalar hakkında yorumumu yazmıştım ve bir sürü foto eklemiştim ama forum kuralları gereği silinmiş herhalde fotolar çok büyüktü kabul ediyorum :) ), konsept olduğu için ayna ve sinyaller yok herhalde ama bakır kaplama daire aynalar çok yakışır bu motora :)

Rengini bende cok begendim.

Koltugun sonundaki kivrim ve arka camurlugu pek hosuma gitmedi ama guzel motormus tabi bide sasinin simsiyah bi sekilde beyaz ve bakir rengindeki motor blogunun onunde durmasi var.

motosıklet deyınce benım aklıma hep böyle klasık modeller gelıyor hani şöyle üretıcıler gecmişe dönük ufaktan büyüğe cc lere sahıp modellerı tekrara bızlere satışa cıkarsalar yenı teknolojılerle donatılmış halıyle ne güzel olur :cat:

Çok yakışıklı olmuş...Hemen foruma girince dikkatimi çekti...Bir tek arka çamurluk fazla yüksek ve spor olmuş sanki bu modele göre...Ama çok güzel bir makine olmuş...Tabi Türkiye'ye gelse bunu 17-18 milyardan aşağı satmazlar...

BEn beğendim guzel olmuş bence bakır rengide hic beklemediğim kadar güzel olmuş.

eğer bir cafe racer alacak olsam triumph Thruxton birinci tercihim olurdu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar