yamaha tzr-50 modeli nasıl bir motordur lütfen açıklarmısınız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

süpersport ile ilgili fazla bilgim yok çin malına göre dahamı iyi dir hızı kaç görür sağlammı? başlangıç motorumu? öğrenmem gerek acillll

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------

kawasaki zx-12r modeli çok güzel gözüküo.yine kawasaki zzr-250 veya zzr 600modeli

2 zamanlı 50 lik su soğutmalı süpersport. aynı özellikte aprilia rs 50 var ama ikisininde şu anda Türkiyede satıldığını hiç sanmıyorum zaten sıfır fiyatları cbr12r ile aynı nerdeyse.

tzr 50 2007 yılında daytona motora showroom amaçlı gelmişti ve bir arkadaşım o motoru satın almıştı. Fiyatı ne kadardı o zaman bilemiyorum. Şekli güzel ve 2 zamanlı olduğu için seri bir motor. Avrupa da ss severler tarafından genellikle şehir içi tercih ediliyor. Sinek vızıltısı gibi bir ses çıkarır ama güzel bir motor. Fakat Türkiye için ne kadar uygundur tartışılır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tzr 50 ortaköy daytona da hala duruyor 6 bin lira parası var 1000 cc motorların içindeyken ilk başta farkedemedik hangisi olduğunu öyle büyük bişey 70 görüyormuş fabrika çıkışı ama piston kol uzatma(modifiye) kitleri var 250 300 dolar civarında o kitler sayesinde 120 130 olabiliyormuş,bende almaya kararlıydım bayağı bi araştırdım ama sinek vızıltısı gibi o görünüşle rezil olmak istemezsin.

tzr 50 ortaköy daytona da hala duruyor 6 bin lira parası var 1000 cc motorların içindeyken ilk başta farkedemedik hangisi olduğunu öyle büyük bişey 70 görüyormuş fabrika çıkışı ama piston kol uzatma(modifiye) kitleri var 250 300 dolar civarında o kitler sayesinde 120 130 olabiliyormuş,bende almaya kararlıydım bayağı bi araştırdım ama sinek vızıltısı gibi o görünüşle rezil olmak istemezsin.

O daytonadaki kullanılmış motor mu? Yanlış hatırlamıyorsam arkadaşım yaklaşık 1 ay kadar kullandıktan sonra başka bir motora geçti ve onu da sattı. Siyahtı motor belki de odur çünkü fazla sayıda olduğunu zannetmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar