yamaha Rx 115 yağ değişimi :S

selam arkadaşlar bu gün motorumun cekişinin azladıgını anladım yağa baktım az :S yağımı değişmeli nolcak bide iki zmanlı yağı bitmiş bunları hangi marka yağla değiştireyim sizce en iyisi kalitelisi hangisi ve yağ değişimi için ne kadar isterler ?

Sol kapağın altında yağ deposu var oraya yağ koy
2 zamanlı bir yağ olsunda gerisi önemli değil bence :)
Birde şunu söyliyim orda herzaman yağ olsun sakın yağsız kalmasın 1-2 günde motoru alırsın aşağıya sonra :)

Sol kapağın altında yağ deposu var oraya yağ koy
2 zamanlı bir yağ olsunda gerisi önemli değil bence :)
Birde şunu söyliyim orda herzaman yağ olsun sakın yağsız kalmasın 1-2 günde motoru alırsın aşağıya sonra :)

arkadaşım eywallah dediğin gibi sol kağının altında bi depo var orya giriop iki zmanlı yağ ama hangi markayı koysam onu soruom bide motor yağıda eksilmiş değişmesi lazım. hangi marka yağları kullansam sizce ? bide nbe kadara deisir

arkadaşım eywallah dediğin gibi sol kağının altında bi depo var orya giriop iki zmanlı yağ ama hangi markayı koysam onu soruom bide motor yağıda eksilmiş değişmesi lazım. hangi marka yağları kullansam sizce ? bide nbe kadara deisir

Kapağın altındakisi eksildiğinde yenisini koyarsın işte..
Ama sanzuman yağı eksilmez
Yılda 1 kez değiştirsen yeter 90 numara yağ koy sanzumanada..
650 ml. koyucaksın fazla koyma sakın

dostum castrol'ün sitesini bi incele ben castrol kullanıyorum iki zamanlı yağlarda 2t ibaresinin olması gerekli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar